Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
49154
Players nickname
Sandrony alex
Suspect ID
13053
Date of violation
Oct 31, 2023
Time of violation
22:34
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=xJ0wiBOZzUc

Alex Sandrony

Player
Player
ID 18165 opsovo mi je majku prije snimanja me upucao malo pa na kraju me zavrsio imate sve za majku opsovanu mislim da ide neko upozorenje a za ovog sta me ubio ide kazna hvala...

Mrksa

Player
Player
ID 18165 opsovo mi je majku prije snimanja me upucao malo pa na kraju me zavrsio imate sve za majku opsovanu mislim da ide neko upozorenje a za ovog sta me ubio ide kazna hvala...
majku nisam spomenuo bratino, a to sto imas malo veci problem sa sluhom moj problem nije. Sto se tice situacije nijedna uvreda nije bila ooc. Sve je bilo namenjeno ic karakteru.

Hrgi

Player
Player
Prvo tvoj krsi G.P. 6.15 pa onda ti krsis PG, a naravno i tu sam ja koji takodje krsim G.P. 6.15... Ako je tebi gust biti u demorganu 180min da bi meni dao 90min samo ti daj! Prijatno i neka administaracija odluci najbolje!

Alex Sandrony

Player
Player
frende moj tebe nisam pipnuo ovog sam slucajno udario kako sam se penjao a ja ga nisam pucao niti ista nego onaj drugi i nije mi frend nego od frenda frend kuzis tako da nista nisam krsio vi ste imate snimak pa pogledaj te dosli ste na kucu a fbi ste prvom to nesmijete niste se prestavili kao fbi poceo je pucat nije nista rekao frende moj za sta ja idem 180min smijesan si ti ces ic sigurno a ja nemam za sta mogu ic max 20 min a ovaj moze psovo mi je majku a ti si me ubio jbga decki nisam ja kriv probali smo ljepo rjesit poceli ste psovat i zavrsili ste tako kako ste zavrsili sori reko sam vam nemoj te psovat i vrijedat ucinili ste to sori decki ali krivi ste izaivate prije toga me ne pustas na cestu prijecis mi put nisam te okacio dosao si krast panele nisam ti nista napravio izazivali ste od pocetka decki chill malo zbog toga lijep pozdrav

Hrgi

Player
Player
Nauci prvo pravila... PG - radnja koja nije moguca u stvarnom zivotu. Pricao si dok si mrtav, dalje, ja ne znam po cemu si ti zakljucio da smo mi FIB? I na kraju momak je rekao ,citiram: "kru' ti je**m". Tako da milim kako bi trebalo da naucis prvo pravila pa onda da kacis nekoga!

Moj ti je prijedlog da povuces zalbu i nastavimo svi dalje kao da se nista nije dogodilo!

Alex Sandrony

Player
Player
ja nisam pricao dok sam umro na bubici jesam pa sta lol smijesan si to sta drugi rade me ne zanima ja nisam nista napravio frende tako da si kriv 99% hocu brate povuci cu ako vise ne dodes kod kuce i da ne krades panele mozemo biti frendovi jer se meni neda ovo ali brate ja nisam kriv samo da znas frend ti je dolazio i izazivo moju familiju a ljepo sam mu reko brate nemoj

Mrksa

Player
Player
ja nisam pricao dok sam umro na bubici jesam pa sta lol smijesan si to sta drugi rade me ne zanima ja nisam nista napravio frende tako da si kriv 99% hocu brate povuci cu ako vise ne dodes kod kuce i da ne krades panele mozemo biti frendovi jer se meni neda ovo ali brate ja nisam kriv samo da znas frend ti je dolazio i izazivo moju familiju a ljepo sam mu reko brate nemoj
Lagano imam pov na kojem mi nije brojano i te bivam ubijen

Alex Sandrony

Player
Player
jesam li ja kriv za to ja nisam pucao isto kao tvoj frend brate kako god hoces ja cu povuc ako vi prestanete da izazivate i da ne kradete panele mozemo bit frendovi i nemoj te vise tako dolazit kao fbi zvat ljude nije to ljepo znaci sve se moze rjesit na ljepo a ne kradom brate ako imate para brate sto onda izazivate za 120k? mislim nema logike mi smo novi i neda mi se ovo radit ali ako moram napravit cu jbga nema druge kriv ti je frend a i ti sto si opsovo a ti slobodno okcai onda ovog mog mene nemas za sta kuzis ja nemem veze s tim deckom ja njega ne poznajem ponavljam od mog prijetlja frend je to neznam ga a vidi se na povu stranac pise

Djordje White

Player
Player
Pre nego sto krenem sa pregledom ove zalbe ispravite naslov zalbe.

Rok za ispravku je 8h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom