By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Amına kodugumun aptalı seni bi de raconI love seeing you fall down baby
Amına kodugumun aptalı seni bi de racon
kestiğini sanıyor mk puhahahahha rezil herif
Amına kodugumun aptalı seni bi de racon
kestiğini sanıyor mk puhahahahha rezil herif
Bu çocuk şakamatik ya knk nesin sen hasan can fln mı?bune sizin köyde popüler olan şarkılardan mı
Ali bak okuldan aldırıcam seni öğretmenini arıyorum şuan da yarın da pcni kaldırıyoruz annenle böyle bı karar aldık.Sen hep iyi niyetimizden faydalanıyorsun olmaz böyle oğluşum.Olmaz böyle.Opuyorum seni
Siktir git ingiliz anahtari temizle hemen !Ali bak okuldan aldırıcam seni öğretmenini arıyorum şuan da yarın da pcni kaldırıyoruz annenle böyle bı karar aldık.Sen hep iyi niyetimizden faydalanıyorsun olmaz böyle oğluşum.Olmaz böyle.Opuyorum seni
Her şey senin güzel yerlere gelmen için oğluşum babanla gurur duySiktir git ingiliz anahtari temizle hemen !
sanayide calismaktan betin benzin atmis bir ara gelde acayim seniHer şey senin güzel yerlere gelmen için oğluşum babanla gurur duy![]()
Bak hala yazıyor ya oğluşum git şu lgsye çalış aldırıcam seni bak okuldan yapma şöyle gurur duymak istiyoruz senle ananda bende hadi güveniyorum sanasanayide calismaktan betin benzin atmis bir ara gelde acayim seni![]()