By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sta ces mu brojat bolam , talacku radili i pucali na policijuHahhaha lepo vam je od brojano od strane mene i mojih kolega,presvlacite se predamnom ovde nije nista prekrseno,samo znate da placete kad budete uhapseni
ekstra je odbrojano brate ali za sta imam 5 sekundi ))Hahhaha lepo vam je od brojano od strane mene i mojih kolega,presvlacite se predamnom ovde nije nista prekrseno,samo znate da placete kad budete uhapseni
nisi mi dao razlog za sta imam 5 sekundiekstra je odbrojano brate ali za sta imam 5 sekundi ))
Nije ti trebao ni brojati, kad si na 20 sekundi prije pucao na policijunisi mi dao razlog za sta imam 5 sekundi
metak opalio nisam denza vidi se na povu xDNije ti trebao ni brojati, kad si na 20 sekundi prije pucao na policiju
ee i da pocetnik nisam... Ne znam dali si ikad cuo o reci Twink ali oke.Sta ces mu brojat bolam , talacku radili i pucali na policiju
Vidis da je pocetnik a misli da je najpametniji
Al eto neka si mu brojao da nauci on brojati za ubuduce
Ma po tvojem ponasanju i poznavanju pravila i vise si nego pocetnik, drug ti je dobio kaznu za G.P. 3.1 a ti ces dobiti za Rp2Winee i da pocetnik nisam... Ne znam dali si ikad cuo o reci Twink ali oke.
brate 180min Mute za ic vredjanje sam dobio ekstraMa po tvojem ponasanju i poznavanju pravila i vise si nego pocetnik, drug ti je dobio kaznu za G.P. 3.1 a ti ces dobiti za Rp2Win
Javi ima li banana na bahamimaI da provjerite za sat mi je Denza napisao kaznu, a sta sam ja uradio. 3.6 Nije bilo ni u romingu... Ali oke.
Takodjer na POVu 35023 me pita sta ja radim ovde, a posle dobijam kaznu za uzimanje taoca (2.6), Oni nisu znali da sam ja bio na toj Talackoj do u OC Situaciji nisam rekao Adminu.