Ne znam dal treba obrazlozenje ovde dovoljno je reci da decaci beze u zelenu zonu i pucaju.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ma kakvi SAHP zna da RP-a, a posebno kad ih Tefo korupcija specaNe znam dal treba obrazlozenje ovde dovoljno je reci da decaci beze u zelenu zonu i pucaju.
Sreca imamo tebe i Tobiasa NPC-a koji nisu 2 RP-a uradili od otvaranja serveraOrganizacije se raspadju kada ubacuju ljude koji ne zanju pravila....
Aha pa zato saljete global 20x na dan kad vas jasemo i vicete TEFOOOOOOOOOSreca imamo tebe i Tobiasa NPC-a koji nisu 2 RP-a uradili od otvaranja servera
jel si ti onaj strucnjak sto je plakao danas kad smo ga robali, i psovao sve zivo pa zavrsio na ladjenju? meni se cini da si to ti veliki poznavalac pravilalmao pljackate bankomat ispred SAHP cist FearRP
Ajde da se okladimo da ce obje zalbe biti odbijenejel si ti onaj strucnjak sto je plakao danas kad smo ga robali, i psovao sve zivo pa zavrsio na ladjenju? meni se cini da si to ti veliki poznavalac pravila
Namazite se dobro 1312
Ako Tefo bude gledao bice odbijene naravno on je vas covekAjde da se okladimo da ce obje zalbe biti odbijene
Evo ajde !
Tvoja Shuxnica ono nesto pucaci kao a popadali ste sviNe znam dal treba obrazlozenje ovde dovoljno je reci da decaci beze u zelenu zonu i pucaju.
ne bi popadali da nismo bili jebani u GZTvoja Shuxnica ono nesto pucaci kao a popadali ste svi
ne radim ja nista nisam ja u shuxni samo kazem da ne znate pravilaVasi picke su se povukle, onda sam ja vezao vas, vi takodje radite Fear robate bankomat ispred SAHPA, brojate nam i mi nemamo distanca za da vas pucamo a da ni smo u green zonu, dobar self report !
onda admin nek kazni off top komentar na ova pizdane radim ja nista nisam ja u shuxni samo kazem da ste npc i ne znate pravila