Nažalost moro sam jer ovo nije prvi put, kad se trazi avokat nikad ga nema!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Neće niko da rp-a kroz Vladu. To je problem. Privatnog advokata ti ni na koji način ne možeš naterati da ode da prihvati poziv, već svi samo vade svoje prijatelje iz zatvora.Stvarno treba da se nadje neki nacin da se poveca broj advokata jer ih skoro nikad nema
Obuka za, kad završiš sa poslom treba da se presvučeš I u civilnoj odeći ideš kući? Ako to trebam nekome objasniti onda se postavlja pitanje kako je uopste upalio kompjuter."Čovek koji dolazi do vas je bio na suspendu zato što mu se ne moze objasniti da ne sme da ide u uniformi do kuće" znaci imate loše ljude za obuku?
Bio sam u toj situaciji i stvarno svaka cast bez pregleda dokaza ili bilo cega na rijec nam je vjerovao te nas je zamolio da lice odmah uhapsimo ...Pošaljite mi pov toga koji je rekao da nema papira i ja ću vam pokazati koliko sam lak na kickanju ljudi, naročito kada su kolege u pitanju. Kao i kada je kolega uhvaćen u korupciji (da se stvorio ispred zatvora) pa ga vi iz lspd-a pokupili, koliko sam ga brzo kick i bl, samo na osnovu onoga što sam čuo od kolega iz lspd-a