By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ispravila samPre nego sto pocnem sa pregledavanjem zalbe, ispravite format zalbe.
- Imate rok 12h
vidi se da je taj tvoj Lider teski debil jadna ti u tom famu
Da ne bi na kraju neko bia reka da se ne vidi celi POV imate sa pocetka kako startujem snimanje s kamericu,imate sve u video snimku
Ako joj toliko smeta nek ode a ne kad je kikana da se vrac i place msm da nam je obojici pun kurac vise njevidi se da je taj tvoj Lider teski debil jadna ti u tom famu
Da ne bi na kraju neko bia reka da se ne vidi celi POV imate sa pocetka kako startujem snimanje s kamericu,imate sve u video snimku
Haj to sto me vredjaju i znaju da imam zdravstvene probleme zanemaricemo al brt nacionalnost nekom da vredjas preterano jeZasluzuju najtezu kaznu.
Gde se vredja nacionalnost i gde se vredjaju zdravstveni problemi?Haj to sto me vredjaju i znaju da imam zdravstvene probleme zanemaricemo al brt nacionalnost nekom da vredjas preterano je
Ja to nez, ovo je rp. Lepo sam te bio izbacio plakala si da te ubacim opet i jesam. A ti se opet isto ponasas. Zajebavas i teras znas gde... A nakon svega opet kacis. Neka ti je srecno u daljem rp-u.Haj to sto me vredjaju i znaju da imam zdravstvene probleme zanemaricemo al brt nacionalnost nekom da vredjas preterano je
Nikad nisam plakala to si me ti bio molio da budem u tvoj fam zato sto si reko da mw ,,volis" a ja nzm kak mozes tak zavolet dev preko igrice da pricate i ti nju krenes ucenjivat za sve sto znas i omalovazujes zbg to sto si ti ,,Bog" jer si bogatas samo sto et nazalost ne moze sve da se kaci ooc ostaje sa strane da se resi alo dok smo bili ig krsite dosta gp pravilaJa to nez, ovo je rp. Lepo sam te bio izbacio plakala si da te ubacim opet i jesam. A ti se opet isto ponasas. Zajebavas i teras znas gde... A nakon svega opet kacis. Neka ti je srecno u daljem rp-u.
Ja to nez, ovo je rp. Lepo sam te bio izbacio plakala si da te ubacim opet i jesam. A ti se opet isto ponasas. Zajebavas i teras znas gde... A nakon svega opet kacis. Neka ti je srecno u daljem rp-u.
bio sam te ibacio, ali onaj joca te je ubacio jer ne moze bez tebeNikad nisam plakala to si me ti bio molio da budem u tvoj fam zato sto si reko da mw ,,volis" a ja nzm kak mozes tak zavolet dev preko igrice da pricate i ti nju krenes ucenjivat za sve sto znas i omalovazujes zbg to sto si ti ,,Bog" jer si bogatas samo sto et nazalost ne moze sve da se kaci ooc ostaje sa strane da se resi alo dok smo bili ig krsite dosta gp pravila
Pretnja OOC kaznite ovo, a ako imaju nesto neka kace. Mesaju dosta IC i OOC.Takodje lepii za ono ponasanje i vredjanje mene i Jovana dobices po njuski.
A administraciju molim da me kazne, ako je doslo do krsenja nekog pravila sa
Poruke na bubici sve kazu ko sta i kako je bio radiobio sam te ibacio, ali onaj joca te je ubacio jer ne moze bez tebe
Au to neke pretnje?Takodje lepii za ono ponasanje i vredjanje mene i Jovana dobices po njuski.