Informacije
1. Vaše ime u RL: Damjan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: UTC +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-7 sati za vrijeme radnih dana i 8-10 sati za vrijeme vikenda, praznika i neradnih dana
5. Vaš Diskord: damy_080
6. Vaše Ingame ime: Damjan Stojanovskii
7. Vaš ID: 39519
Dodatne Informacije
1. Lider za: San Andreas Highway Patrol (SAHP)
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- želim postati leader SAHP-a zato jer želim poboljšati RP u SAHP-u koji već je na visokom nivou, ali ja ću se potruditi da ga još poboljšam
- želim postati leader SAHP-a zato jer želim učiniti da SAHP bude pravi primjer organizacije gdje svaki član, i najneiskusniji i najiskusniji može nešto naučiti te da kolegijalnost bude na najvišem nivou
- želim postati leader ove organizacije zato jer smatram kako sam smiren i komunikativan tako da mi se svaki član može obratiti ukoliko ima nekakvih problema ili ukoliko mu nešto nije jasno
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- poštovanje i kolegijalnost bi bili na najviše nivou te bi se svaki član morao jednako poštovati neovisno o činu
- organizirao bih punktove za pretres na autocesti najmanje jednom tjedno
- poticao bih traženje kanabisa
- poticao bih korištenje /me i /do komandi
- potrudio bih se da imamo izvrsne odnose sa drugim organizacijama
- uveo bih regrutacije novih članova svakoga dana, ali uz temeljnu provjeru znanja svakog kandidata
Uz poštovanja,
Damjan Stojanovski
1. Vaše ime u RL: Damjan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: UTC +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-7 sati za vrijeme radnih dana i 8-10 sati za vrijeme vikenda, praznika i neradnih dana
5. Vaš Diskord: damy_080
6. Vaše Ingame ime: Damjan Stojanovskii
7. Vaš ID: 39519
Dodatne Informacije
1. Lider za: San Andreas Highway Patrol (SAHP)
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- želim postati leader SAHP-a zato jer želim poboljšati RP u SAHP-u koji već je na visokom nivou, ali ja ću se potruditi da ga još poboljšam
- želim postati leader SAHP-a zato jer želim učiniti da SAHP bude pravi primjer organizacije gdje svaki član, i najneiskusniji i najiskusniji može nešto naučiti te da kolegijalnost bude na najvišem nivou
- želim postati leader ove organizacije zato jer smatram kako sam smiren i komunikativan tako da mi se svaki član može obratiti ukoliko ima nekakvih problema ili ukoliko mu nešto nije jasno
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- poštovanje i kolegijalnost bi bili na najviše nivou te bi se svaki član morao jednako poštovati neovisno o činu
- organizirao bih punktove za pretres na autocesti najmanje jednom tjedno
- poticao bih traženje kanabisa
- poticao bih korištenje /me i /do komandi
- potrudio bih se da imamo izvrsne odnose sa drugim organizacijama
- uveo bih regrutacije novih članova svakoga dana, ali uz temeljnu provjeru znanja svakog kandidata
Uz poštovanja,
Damjan Stojanovski