Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Damjan Mikhailov

Server Administrator
Server Administrator
Informacije

1. Vaše ime u RL: Damjan

2. Vaše godine: 15

3. Vremenska zona: UTC +1

4. Prosječna aktivnost na dan: 4-7 sati za vrijeme radnih dana i 8-10 sati za vrijeme vikenda, praznika i neradnih dana

5. Vaš Diskord: damy_080

6. Vaše Ingame ime: Damjan Stojanovskii

7. Vaš ID: 39519

Dodatne Informacije

1. Lider za:
San Andreas Highway Patrol (SAHP)

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

- želim postati leader SAHP-a zato jer želim poboljšati RP u SAHP-u koji već je na visokom nivou, ali ja ću se potruditi da ga još poboljšam

- želim postati leader SAHP-a zato jer želim učiniti da SAHP bude pravi primjer organizacije gdje svaki član, i najneiskusniji i najiskusniji može nešto naučiti te da kolegijalnost bude na najvišem nivou

- želim postati leader ove organizacije zato jer smatram kako sam smiren i komunikativan tako da mi se svaki član može obratiti ukoliko ima nekakvih problema ili ukoliko mu nešto nije jasno

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

- poštovanje i kolegijalnost bi bili na najviše nivou te bi se svaki član morao jednako poštovati neovisno o činu

- organizirao bih punktove za pretres na autocesti najmanje jednom tjedno

- poticao bih traženje kanabisa

- poticao bih korištenje /me i /do komandi

- potrudio bih se da imamo izvrsne odnose sa drugim organizacijama

- uveo bih regrutacije novih članova svakoga dana, ali uz temeljnu provjeru znanja svakog kandidata

Uz poštovanja,

Damjan Stojanovski

Jack Caldrone

Player
Player
Prihvaceno, intervju će se održati u ponedeljak (25.12) u 20h
Budite u čekaonici na Grand RP discordu u to vreme

Status
Not open for further replies.
Top Bottom