sve se vidi na povu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHsve se vidi na povu
hahahahahahahasve se vidi na povu
mi smo winali al ae,cekam pc checkHAAHHAAHHAHAHAHA braca se naljutila jer su ispusili 11-0
sta si bre ti sine winao izasao si nakon tri full chatami smo winali al ae,cekam pc check
rukice checksve se vidi na povu
-.- resilicaPosto vidim da kaci moje clanove familije za neku glupost iz arene umesacu se i reci da igracu 30672 koji kaci moje ljude se ne cuje mikrofon mozete i sami da primetite na datom pov, a cuju se ostali zvukovi iz igre sto znaci da njegov program za snimanje ne snima se slojeve .Hvala
pod jedan svi slojevi su snimljeni,mikrofon nemam zato jedino sto moze da snima jeste igricu.Vidi se da pisem u jednoj osobi na radio kako ovaj ne masi metkove to je sam dokaz da mikrofon nemam.Posto vidim da kaci moje clanove familije za neku glupost iz arene umesacu se i reci da igracu 30672 koji kaci moje ljude se ne cuje mikrofon mozete i sami da primetite na datom pov, a cuju se ostali zvukovi iz igre sto znaci da njegov program za snimanje ne snima se slojeve .Hvala
Nije na meni da mislim o tome neka Administracija resava sta treba da resi.pod jedan svi slojevi su snimljeni,mikrofon nemam zato jedino sto moze da snima jeste igricu.Vidi se da pisem u jednoj osobi na radio kako ovaj ne masi metkove to je sam dokaz da mikrofon nemam.
a pricao in game sa nama tada si imao micpod jedan svi slojevi su snimljeni,mikrofon nemam zato jedino sto moze da snima jeste igricu.Vidi se da pisem u jednoj osobi na radio kako ovaj ne masi metkove to je sam dokaz da mikrofon nemam.
bato mic nemam da ga imam ne bih pisao nego bih pricao na discordu zato neka administracija pogledaa pricao in game sa nama tada si imao mic