Igrac sa Id 1668 mi ulazi preko nekog bug ili kako to uspeva u garazi ovo je vec treci put kako ga vidjem u garazi kako trci i razgledava a zatim me ubija
vidi se sve na snimku
vidi se sve na snimku
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!TO NEKA PREGLEDAJU 16627 ON JE C...NMAMU TI JEBEM AJ SAD ODMA POVUCI ZALBU ADMINI VIDITE LOGOVE OD ID
16627
molim da se ovj igrac kazni za ovako ne vaspitano ponasajneMAMU TI JEBEM AJ SAD ODMA POVUCI ZALBU ADMINI VIDITE LOGOVE OD ID
16627
i ovaj igrac istoTO NEKA PREGLEDAJU 16627 ON JE C...N
Dokaz je dovoljan. Ti i ostali sto komentarisete zalbu mozete braniti vaseg drugara koliko hocete. sve se lepo vidi na snimku ovo je vec 3 put kako mi ulazi u garazu. i trazim pov kako je opste uspeo u moju garazu da udje. naravno pov nema jel je preko Bug abuse usao. tako da ako ima neki Pov kako je dospeo u garazu slobodno neka posalje u ostalom tu su nadlezni koji ce to resiti i bice kaznjen za svoja delaNedovoljno dokaza ovo moze da bude familijarna garaza a zatim da je igrac izbacen iz familije i ostao u garazi
govorim za tebe da si C...ni ovaj igrac isto
Smirela batonga, ne moras odma sve karte da bacis..Ovo nije bug abuse, ovo je takozvana čućela
Ovo nije cijeli pov, jer sam ja kasnije dosao i rekao "ne bi s nama u rat", stoga se ne vidi cijela situacijaSmirela batonga, ne moras odma sve karte da bacis..
aj placi sadIgrac sa Id 1668 mi ulazi preko nekog bug ili kako to uspeva u garazi ovo je vec treci put kako ga vidjem u garazi kako trci i razgledava a zatim me ubija
vidi se sve na snimku
Danas jesi sutra ko zna gde si...Ovo nije cijeli pov, jer sam ja kasnije dosao i rekao "ne bi s nama u rat", stoga se ne vidi cijela situacija
Igracu nije potreban pov ako nije u pitanju neki krug itd, ne snimaju svi kao ti povove dok afkaju, takodje na povu se nigde ne vidi nikakav ba, postoji bezbroj nacina kako je igrac mogao da zavrsi u tvojoj garaziDokaz je dovoljan. Ti i ostali sto komentarisete zalbu mozete braniti vaseg drugara koliko hocete. sve se lepo vidi na snimku ovo je vec 3 put kako mi ulazi u garazu. i trazim pov kako je opste uspeo u moju garazu da udje. naravno pov nema jel je preko Bug abuse usao. tako da ako ima neki Pov kako je dospeo u garazu slobodno neka posalje u ostalom tu su nadlezni koji ce to resiti i bice kaznjen za svoja dela
ma nek te kace napravices sranjeDanas jesi sutra ko zna gde si...