druze nisam ti nista psovo nemam pov i brt ko je reko da sam te ja ubio posalji ako imas dokazpokazi ceo pov a ne samo sliku kako psujes i pucas bez brojanjna
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!druze nisam ti nista psovo nemam pov i brt ko je reko da sam te ja ubio posalji ako imas dokazpokazi ceo pov a ne samo sliku kako psujes i pucas bez brojanjna
nije bilo potrebno zato sto si TI mene vrjedjo OOC a ja tebe nisam ako imas dokaz da jesam onda ga posalji dobit cu i ja kaznu i gotova pricapokazi ceo pov a ne samo sliku kako psujes i pucas bez brojanjna
nemam niti ti nemas dokaz da je to istina
.pokazi ceo pov a ne samo sliku kako psujes i pucas bez brojanjna
A STA JA LEZIM MRTAV AJ RECI ISKRENO DALI SI ME UBIO AJ ISKRENO DALI SI ME UBIO I REKO DA SAM DEBIL BUDI SAD ISKREN NEMOJ DA LAZESnemam niti ti nemaš dokaz da je to istina
STA ONDA KACIS?Druže nisam ti ništa psovo nemam pov i brt ko je reko da sam te ja ubio posalji ako imaš dokaz
STA SI ONDA KACIO KOJI KURAC AKO NEMAS POV STA SI NAPRAVIO BUDI ISKREN DALI SI ME UBIO I REKO DA SAM DEBILnije bilo potrebno zato što si TI mene vrjedjo OOC, a ja tebe nisam ako imam dokaz da jesam onda ga posalji dobit ću i ja kaznu i gotova priča
STA ONDA KACIS?
ja sam kacio ono sto si ti uradio to jeste da si ti napiso u NON-RP chat da sam retardSTA SI ONDA KACIO KOJI KURAC AKO NEMAS POV STA SI NAPRAVIO BUDI ISKREN DALI SI ME UBIO I REKO DA SAM DEBIL
nisam reko debil hahahaahaha to si ti meni rekoja sam kacio ono sto si ti uradio to jeste da si ti napiso u NON-RP chat da sam debil ali ako ti imas pov ili tako nesto da sam te ja ubio i nazvo te debil ti posalji slobodno zalbu protiv mene
ako bude prihvacena ja cu da dobijem kaznu i eto
dobro onda me okaci za to ali kolko ja vidim ti nemas dokaz da sam te ubio i opsovo tinisam reko debil hahahaahaha to si ti meni reko
.....Off topic da se kazni
de neseri više pun mi te vise kuracdobro onda me okaci za to, ali kolko ja vidim ti nemaš dokaz da sam te ubio i opsovo ti
imam sve je kod liceta xDdobro onda me okaci za to ali kolko ja vidim ti nemas dokaz da sam te ubio i opsovo ti
ide tebi ban na forum batode neseri više pun mi te vise kurac
dobro ako imas onda me okaciimam sve je kod liceta xD
reko sam pun mi te višedobro ako imaš onda me okaci
NISAM REKO STA JE PUNO MOŽE BITI I KOLAIde tebi ban na forum bato
jesi brat moj vidi se finode neseri više pun mi te vise kurac