Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Neprimjerno ponašanje I Kristina Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53148
Players nickname
Tommy Jerry
Administrators nickname
Kristina Verstappen
Date
Dec 31, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/lZbOOsz

tommyjerry

🟢Tommy Jerry je tu da vas usrećuje 🟢
Player
⚫Želim iskreno izraziti svoje izvinjenje zbog neprimjerenog ponašanja koje sam iskazao. Shvaćam da sam prekršio pravilo i duboko žalim zbog toga što sam vas doveo u neugodnu situaciju svojim postupcima.⚫

🟡Nisam bio svjestan u potpunosti kako moje ponašanje može utjecati na druge, i sada shvaćam da je to bilo vrlo neprikladno. Bez obzira na moje namjere, shvaćam da je moje ponašanje bilo neprimjereno i da sam povrijedio vaša isčekivanja.🟡

🔴Ispričavam se zbog prekršaja pravila jer nisam bio svjestan njegovog postojanja zato što sam novi u gradu.🔴

🔵Želim vam jasno dati do znanja da se moje ovakvo ponašanje od strane mene neće ponoviti. Namjeravam uložiti dodatan trud kako bih se popravio i bolje urazumio kako moje riječi i djela mogu utjecati na vaš projekt.🔵

🟢Nadam se da ćete prihvatiti moje iskreno izvinjenje. Cijenio bih priliku da naučim iz ovog iskustva i da se poboljšam kao osoba, igrač i dio familije .🟢

:) 𝙎 𝙥𝙤š𝙩𝙤𝙫𝙖𝙣𝙟𝙚𝙢 𝘼𝙙𝙢𝙞𝙣𝙞𝙨𝙩𝙧𝙖𝙘𝙞𝙟𝙞, 𝙏𝙤𝙢𝙢𝙮 𝙅𝙚𝙧𝙧𝙮:)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom