Želim iskreno izraziti svoje izvinjenje zbog neprimjerenog ponašanja koje sam iskazao. Shvaćam da sam prekršio pravilo i duboko žalim zbog toga što sam vas doveo u neugodnu situaciju svojim postupcima.
Nisam bio svjestan u potpunosti kako moje ponašanje može utjecati na druge, i sada shvaćam da je to bilo vrlo neprikladno. Bez obzira na moje namjere, shvaćam da je moje ponašanje bilo neprimjereno i da sam povrijedio vaša isčekivanja.
Ispričavam se zbog prekršaja pravila jer nisam bio svjestan njegovog postojanja zato što sam novi u gradu.
Želim vam jasno dati do znanja da se moje ovakvo ponašanje od strane mene neće ponoviti. Namjeravam uložiti dodatan trud kako bih se popravio i bolje urazumio kako moje riječi i djela mogu utjecati na vaš projekt.
Nadam se da ćete prihvatiti moje iskreno izvinjenje. Cijenio bih priliku da naučim iz ovog iskustva i da se poboljšam kao osoba, igrač i dio familije .
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.