Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno kršenje pravila | 11372

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Tobias Reaper
Suspect ID
11372
Date of violation
Jan 1, 2024
Time of violation
16.55
Proofs
https://youtu.be/Cz8Yz4DH2ak?si=GRnDg5A7tPJJ3y-N

AmarHudzic

Player
Player
Igrač konstantno krši pravila, iako ima familiju “CREW” ne obraca paznju sto moze dobiti warn.Ugrožava roleplay.

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Veoma jadan pokušaj nabijanja bana. Dečko je u dva dana okačio 3 različita lika za kršenje pravila jer nije sposoban da se izbori kroz RP ingame pa mora da bude forum warior. Polovina navedenih žalbi su stare mesecima unazad tako da dečko popi mlekca malo da odrasteš pre nego što bilo šta okačiš na ovaj forum. Administracija neka pogleda takođe koliko je žalbi odbijeno na mene i sve će vam biti jasno. Prijatan dan.

Mali leči komplekse

Last edited:

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Evo dokaz kako jedno iskomlpeksirano derište kad nema način kako da reši stvari IC krene da lupeta i spama forum. Kao što vidite pokušava da namesti još dva čoveka klasičnim lupetanjem, pritom ova dva navedena lika nisu u mojoj familiji 😂. Klasična botina koja igra igru na forumu.

Pritom ima dobar fake acc napravljen juče 😂 zamolio bih admine da obrate pažnju na to jer je vrv main banovan, džabe se skrivaš fan boy-u 😎

Last edited:

Tobias Rieper CREW

Player
Player
I ovi mi je apsolutni hit. Batica pod_bot amar stavi u proofs žalbu gde je kažnjen drugi tip ahahah. Bata random kopirao žalbe i kao to je to. Ti si dečko majstorčina 😂 i vidi tamo u školi da te nauče šta znači reč konstantno

Last edited:

AmarHudzic

Player
Player
Evo dokaz kako jedno iskomlpeksirano derište kad nema način kako da reši stvari IC krene da lupeta i spama forum. Kao što vidite pokušava da namesti još dva čoveka klasičnim lupetanjem, pritom ova dva navedena lika nisu u mojoj familiji 😂. Klasična botina koja igra igru na forumu.

Pritom ima dobar fake acc napravljen juče 😂 zamolio bih admine da obrate pažnju na to jer je vrv main banovan, džabe se skrivaš fan boy-u 😎

Psujes ljude u familiji takodje nemoj i to da kacim, vredjas, imas najvecu NPC familiju, zato i ne napredujes nego u rangiranju stojis u mestu. Pozdravio te Vaći😎😂

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Psujes ljude u familiji takodje nemoj i to da kacim, vredjas, imas najvecu NPC familiju, zato i ne napredujes nego u rangiranju stojis u mestu. Pozdravio te Vaći😎😂
aahaha evo ga jos jedan otpadak CREW familije koji siri svoje nezadovoljstvo po forumu, i pokazuje svoje pravo lice. Stavi main acc sisice, pa da se malo sretnemo ingame da ti pokazem gde zeka pije vodu. Sta se krijes misicu moj maleni :) E jbg ti ni u toj NPC familiji nisi mogao da opstanes, mozes da zamislis koliki si bot onda :ROFLMAO: Druze kaci sta hoces mozes da me povuces znas vec gde :D Ti si samo mali iskomplexirani balavac nista drugo. Jbg mi stojimo u mestu a ti napunio gace koliko si se usro

Uros Bolo

Uros Bolo #1 RS
Player

Pomiri se sa time da si sampion u krsenju pravila sada lagano mozes menjati ime u sveckog sampion

Tobias Rieper CREW

Player
Player
I da reci tvojim NUBEXIMA da stave fam balans da vas ispisamo malo na brzaka ;)
Ali da se pojavite na rejdu ako smete, tj ako imate ruke. A znamo da nemate :D

Status
Not open for further replies.
Top Bottom