Allen SikterKoja si ti paconi slina od coveka, da Bog da ti deca hodala u rikverc jebem li ti sve bolesno. Izadji napolje malo, uzmi terapiju, pipni travu. Ono posveti se zivotu malo.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Allen SikterKoja si ti paconi slina od coveka, da Bog da ti deca hodala u rikverc jebem li ti sve bolesno. Izadji napolje malo, uzmi terapiju, pipni travu. Ono posveti se zivotu malo.
Gluperdo ne napinji ljude rade oni ne sekiraj se ... popi lek smiri se malo slosace ti seAllen Sikter dokle više s profilima?Nikola Grateri
gta5grand.com
Ljimun je retardu bolesni
U sljedecem periodu osjetiti ces mnogo ljubafi od ekipice . PusaSa ovakvim komentarima samo još više iskazujete tko je među tom ekipicom
Što ovaj priča???Sa ovakvim komentarima samo još više iskazujete tko je među tom ekipicom
Ti potkovan za RP nisi to je sigurno. Ti se samo cepis odredjenim ljudima za rank pa se izivljavas na nizim cinovima kepecu celavi.Nema potrebe da vredjas, to sto ti pokusavas da uradis nikad nije prolazilo i nikad nece prolaziti, malo duze sam u state-u od tebe i znam tacno kako stvari funkcionisu izmedju ljudi, ako tako kazes da ne znamo resiti ni jednu situaciju pogledaj koliko ja imam zalbi da sam kacio nekog i da sam se zalio na neke pa onda komentarisi. Ljudi koji su trenutno u FIB-u, cak ima dosta onih koji su se povukli iz fiba jer ne zele da se zamlacuju sa tobom, su potkovaniji od tebe sto RP-a tice mnogo vise nego sto ti znas. Dokaze koje mi skupljamo ti nikad neces biti u mogucnosti i neces imati znanja da skupis pogotovu sto se dokazi skupljaju bez korumpiranih biografija i da su svi validni a ne kao tvoji dokazi za unutrasnju kontrolu fibu koja je prosla kako je prosla. Lep pozdrav
Decko ja sam id 834 na main-u, no name si a seres nesto za idSta drugo ocekivati od npc fiba. 46506 ID sa visokim rankom. Lupaj samare fibu
Nemoj, samo nemoj.Sta drugo ocekivati od npc fiba. 46506 ID sa visokim rankom. Lupaj samare fibu
S obzirom da se u videu cuje tvoj naglasak i da govoris "kaj", pretpostavit cu da si iz Zg.Sa ovakvim komentarima samo još više iskazujete tko je među tom ekipicom
bili ti luka kurca meni da se napusis malo ko tebe sta ptia e da ocete samar da dobijete posto ovde pustate muda po forumu klempotresi jedni sta ti imas koji kurac da pises ko si ti uopsteS obzirom da se u videu cuje tvoj naglasak i da govoris "kaj", pretpostavit cu da si iz Zg.
Javi mi se privatno da ti napisem di da odes van, da vidis zgodne cure, ako nemas financijskih sredstava da se pocastis javi se i to cu ti rijesit, s obzirom da si 0-24 na Grandu ili Forumu sumnjam da imas ali otom potom, da se manis igrice od 2 eura i pogotovo foruma, za koji kazes da ga "prezires".. Cringe si, ponasaj se u skladu sa svojim godinama za koje vjerujem po glasu da su 18+.
Bogami si cringe teski i ovo ti kazem u dobroj namjeri, ne kao uvredu, doduse takve poput tebe i vrijeđa samo istina.(if you know what I mean)
S obzirom da se u videu cuje tvoj naglasak i da govoris "kaj", pretpostavit cu da si iz Zg.
Javi mi se privatno da ti napisem di da odes van, da vidis zgodne cure, ako nemas financijskih sredstava da se pocastis javi se i to cu ti rijesit, s obzirom da si 0-24 na Grandu ili Forumu sumnjam da imas ali otom potom, da se manis igrice od 2 eura i pogotovo foruma, za koji kazes da ga "prezires".. Cringe si, ponasaj se u skladu sa svojim godinama za koje vjerujem po glasu da su 18+.
Bogami si cringe teski i ovo ti kazem u dobroj namjeri, ne kao uvredu, doduse takve poput tebe i vrijeđa samo istina.(if you know what