Hvl brt usput off topicTeo Elkhabib ti da pusis kurac
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Hvl brt usput off topicTeo Elkhabib ti da pusis kurac
nuh uhHvl brt usput off topic
Nekad sam glup nekad se pravim, ovisi o potrebi.Brate,
Jesi ti glup ili se samo pravis Glup?
Znaci ti dajes njemu savijete koje sam ni ne postujes a i nemozes ostvariti. (if you know what I mean)-.-
“Ja sam koji jesam”, reče Bog Mojsiju. Onda nastavi: “Ovako kaži Izraelcima: `Ja jesam` posla me k vama.” (Izlazak 3,14)bili ti luka kurca meni da se napusis malo ko tebe sta ptia e da ocete samar da dobijete posto ovde pustate muda po forumu klempotresi jedni sta ti imas koji kurac da pises ko si ti uopste
druze ti si bolestan i tebi spasa nema“Ja sam koji jesam”, reče Bog Mojsiju. Onda nastavi: “Ovako kaži Izraelcima: `Ja jesam` posla me k vama.” (Izlazak 3,14)
Video je trimovanGP 3.1 - vrijeđanje ooc
GP 3.2 - Psovanje familije ( Doticna osoba izrekla "jebem ti sve po spisku")
GP 6.13 - dovrsavanje iz koristoljublja ( ID : 46506 ubija vezano lice koje je pucalo na službenike)
MG - Pri ulasku u zatvor službenik govori da lice ide s eventa, a pritom lice ima masku te se vidi otvorena korupcija
PG - Popustanje mojih lisica više od 4-5 puta od strane FIB agenata
UB
PZD 5.10 Zaposlenici LSPD -a / FIB -a / SAHP -a dužni su za pozive koristiti samo službeni prijevoz. (Upotreba vlastitog automobila strogo je zabranjena.) | Usmeno upozorenje. - ( Lice koristi rentu ispred zatvora )
Sve se vidi u pov.
Tako je brate kaci govedaGP 3.1 - vrijeđanje ooc
GP 3.2 - Psovanje familije ( Doticna osoba izrekla "jebem ti sve po spisku")
GP 6.13 - dovrsavanje iz koristoljublja ( ID : 46506 ubija vezano lice koje je pucalo na službenike)
MG - Pri ulasku u zatvor službenik govori da lice ide s eventa, a pritom lice ima masku te se vidi otvorena korupcija
PG - Popustanje mojih lisica više od 4-5 puta od strane FIB agenata
UB
PZD 5.10 Zaposlenici LSPD -a / FIB -a / SAHP -a dužni su za pozive koristiti samo službeni prijevoz. (Upotreba vlastitog automobila strogo je zabranjena.) | Usmeno upozorenje. - ( Lice koristi rentu ispred zatvora )
Sve se vidi u pov.
Offtopic. Admini molim vas resite.Tako je brate kaci goveda
Ne snima sve sloeveDOKAZ 1 -DOKAZ 2 -DOKAZ 3 -DOKAZ 4 -DOKAZ 5 -DOKAZ 6 - Mass Rule Break (FIB) - DOKAZ 6
DOKAZ 7 - Mass Rule Break (FIB) - DOKAZ 7
Maed Strogonja
malo si zakasnioDOKAZ 1 -DOKAZ 2 -DOKAZ 3 -DOKAZ 4 -DOKAZ 5 -DOKAZ 6 - Mass Rule Break (FIB) - DOKAZ 6
DOKAZ 7 - Mass Rule Break (FIB) - DOKAZ 7
Maed Strogonja
Nema veze sto je zakasnio, samo se izvlaciteZekasnio si pacovni