Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
48890
Players nickname
stranac
Suspect ID
26904
Date of violation
Jan 5, 2024
Time of violation
2:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Pe-gPMb3gfE&ab_channel=Jasper

Diego_Obilic

Player
Player
sad ce cjeli pov minutu i nesto a sto se tice voice iznad glave nemam ja nist s tim sta je server optimiziran ko roblox za android pa se cas vidi cas ne nemam ja magicnu tastaturu da bi mogo da sakrijem tko govori sta vidi se tko vadi gun upire ga u mene i tko mi se obraca
Mora se cuti ko prica. I usput mislim da je ova poruka vređanje projekta. Ovo ću spasiti u slučaju da izbrišeš.

jasmin2911

Player
Player
Mora se cuti ko prica. I usput mislim da je ova poruka vređanje projekta. Ovo ću spasiti u slučaju da izbrišeš.
nije vrjedanje projekta ako se malo vidi malo ne glas iznad glave gledaj pov jos par puta optimizacija je losa ne samo u ovom primjeru nego i u razmjenama gdje su moguci scamovi to su poznate cinjenice

Adin Basivity

Player
Player
nije vrjedanje projekta ako se malo vidi malo ne glas iznad glave gledaj pov jos par puta optimizacija je losa ne samo u ovom primjeru nego i u razmjenama gdje su moguci scamovi to su poznate cinjenice
Ja mislim da postoji tipka na tastaturi sa nazivom "V" koja sluzi za to da odaljis malo i da se sve vidi :)

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Ispravite naslov po formularu.
  • Rok 12 sati.

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam odbiti ovu žalbu.
  • Na POV se ne vidi ko priča, tako da ne mogu kazniti nikoga za G.P 3.1.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom