By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ja se slazem sa ovim covekom ipak mislim da je vise on upravu nego ovaj policijaccovek prica na discord tokom "rp situacije" koja se tu desavala niko ne zna dal je to neko rekao na discordu ili ingame
pricam na discordu sa drugarom jer trebamo da izadjemo u petak, pitao me je kako da se obuce za tada. Da li je jasno? Takodje imam jos jedan snimak kako pucaju bez brojanja i isti taj lik u snimku prica dok je bez svesticovek prica na discord tokom "rp situacije" koja se tu desavala niko ne zna dal je to neko rekao na discordu ili ingame
sportski pozdrav za sve drzavne orgpricam na discordu sa drugarom jer trebamo da izadjemo u petak, pitao me je kako da se obuce za tada. Da li je jasno? Takodje imam jos jedan snimak kako pucaju bez brojanja i isti taj lik u snimku prica dok je bez svesti
Bio sam sa jednim drugarom u callu, sa onim s kojim sam se dogovarao za Petak, on moze sam sve da potvrdi.trebalo bi da se 24255 utisa za mg a da se 21867 ne banuje jer je to neko mogao na discordu reci a ingame je on tiho mogao da kaze