iD 12746 mnogo krši pravila u proteklih par meseci evo sve žalbe
Očigledno da dotični ne zna pravila ili mnogo voli da ih krši
Approved - CD | 12746,30940
Na povu se vidi kako me dva igraca pod idijevima 12746,30940 Udaraju u demorganu.
gta5grand.com
Approved - Mass G.P. 6.15 I AUDITORE
sve se vidi u povu kako samo pucaju ne daju uslov... i imam licnu biografiju,smem ici 1vs2
gta5grand.com
Rejected - FearRP I ID:13530
Odbrojano mu je i receno mu je da cu ga ubiti i ocigledno nema strah ide na dvojicu bez brojanja nego ide direkt na panel da ga pokupi bez straha da cu ga ubiti. A Abraham je dosta puta napomenuo da se jednom broji a ne 5 puta
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | 12746
sve se vidi na snimku, odbrojano mu je a on meni nije i krenuo odmah da puca takodje se cuje kako kaze "sine kako mozes fibov pancir ti da nosis?" 1. ja nisam u fibu i smem da nosim pancir 2. uvredio me je time sto je rekao da mi je tata, posto ne bih zeleo da mi takav covek bude tata svi OFF...
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 - G.P 3.2 I ID:43175
Dao mi je uslov i ja sam poceo izlaziti ali me i dalje pucao. Ostalo vidite sve kaznite i mene za 6.15 kriv sam
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 - MK I ID:41732,11372
Sve u povu a MG nije od strane mene jer sam isao sa bizza
gta5grand.com
Approved - Mass Rule Break | Auditore
sve u povu. Nakon sto su ukrali panel nisu imali rp razlog da izadjem iz dvorista,a davali su razlog kao kradja panela. jako velika doza toksicnosti od strane njih
gta5grand.com
Approved - OCC prijetnja I 12746
Sve se vidi na POV-U,uznemirava mi Rl porodicu salje im poruke prijeti ne zelim da ovde postavljam slike sta je pisao mogu privatno visim adminima da prosledim taj sadrzaj ne zelim da otkrivam rl podatke hvala vam
gta5grand.com
Approved - Mass Rule Break | Auditore
i takodjer evo video gdje ID 40792 radi PG dize covijeka kroz beton E nemoj puno da jedes govna vidiš da je to takva igrica pa ga je bacila u zid možda je u njegovim ocima bio na zidu ili negdje
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 I ID:9379,18524
Nakon bizza je tako da nije MG,sve se desilo u par sekundi
gta5grand.com
Approved - VDM I ID:16181
Bili smo na komponentima ostalo se sve vidi 2 puta gazi autom
gta5grand.com
Approved - P.D. 1.2 I ID:16688
Odbijeno mi jer kao nije cjeli pov stavljen,a nitko mi nije zahtjevao sto je njegova duznost da mi trazi cjelu situaciju. Cekao sam 2 dana da mi se zalba pregleda i na kraju samo odbijeno Molio bih da admin Stefan Micevic ne pregledava moju zalbu hvalaa
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 | Wolves Balkan
Dobar ti redux, kad umres ostane ti ista slika. Lagana banana za GP 4.1 kako je odma skratio pov hahahaha
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 FailRP 40452
kako se jos ne bolji tri puske pa jer zna da nemate ruke
gta5grand.com
Approved - MG I ID 12746
Sve u pov pisem liku u non rp chatu on odgovara.Gresni Gagi se malo sjebo hahaha.
gta5grand.com
Approved - Masovno kršenje pravila I Royal Elite
Sve se vidi na pov. Pucanje vec na 3 sekunde i prebrzo brojanje 5 sekundi. I naravno nisu mi dali nikakav zahtjev da ispunim u tih 5 sekundi
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 +MG I ID: 34036 - 21866
Na povu se takodjer vidi kako su se poceli medjusobno pucati
gta5grand.com
Očigledno da dotični ne zna pravila ili mnogo voli da ih krši