By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ae čuti tamo fukso nedojebanaJa bih zamolila da krene da se traze duzi videi svima da bi se videla cela situacija da videi ne budu kraci od 1 minute ili 2 minuta. Da ne bi ljudi kratili i namestali u svoju korist. Hvala.
Osoba pod tim ID 12347 me naziva da smo retardirani te prjeti igracu da će ga okaćit na sud (to je occ prejtnja) Ingme ne postoji sud pa se ovo smatra IRL prejtnom Svaki offtopic kazniti.
Fuksa te rodilaAe čuti tamo fukso nedojebana
tebi se legendo ne cuje mikrofon na povu da li to znaci da ne snimas sve slojeve sto je 60dana ban?Osoba pod tim ID 12347 me naziva da smo retardirani te prjeti igracu da će ga okaćit na sud (to je occ prejtnja) Ingme ne postoji sud pa se ovo smatra IRL prejtnom Svaki offtopic kazniti.
brate ja upste ne pricam samo mi mike ukljucentebi se legendo ne cuje mikrofon na povu da li to znaci da ne snimas sve slojeve sto je 60dana ban?
dada sigurno je tako pricas ali ti ne snima mikrofon nemoj se izvlaciti sada kad treba ban da dobijesbrate ja upste ne pricam samo mi mike ukljucen
U igrici nema suda? Ok…Osoba pod tim ID 12347 me naziva da smo retardirani te prjeti igracu da će ga okaćit na sud (to je occ prejtnja) Ingme ne postoji sud pa se ovo smatra IRL prejtnom Svaki offtopic kazniti.
Pazi da te nebi neko sačeko iza ugla kad budeš išla do prodavniceFuksa te rodila
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHPazi da te nebi neko sačeko iza ugla kad budeš išla do prodavnice