Zelim da vidim POV od igraca, igrac puca u mene dok je van zone vec duze vreme...
POV2:
POV2:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bukvalno si Open za kill i ti se zalisZelim da vidim POV od igraca, igrac puca u mene dok je van zone vec duze vreme...
POV2:
snimanje OBS-omGlitch Ljudi na povu se vidi kako sam ja hteo f1 da odradim i da samo izadjem iz kruga da se spawnam kuci, ali kao sto se videlo ja nisam bio u krugu kad sam uradio f1 i to je dovelo do toga da kad se vratim u game, da budem van kruga ali "idalje" na bizu. Ja kad sam se spawnao sam pobio sve ljude iz Cosa Nostre, moji killovi se nisu racunali za poene, nisu se videli na logovima, i nisu se racunali na kill listi nakon biza ( na rezultatima ), tako da bukvalno kao da ih nisam ubio, ja mislim da ovo nije do mene nego do glitcha servera, jedino sto sam ja kriv jeste sto sam ih pobio, ovako nisam ja nista kriv, meni je zao sto sam ovo uradio. Nadam se da ce te me shvatiti, neka administracija odluci najbolje sto moze!
na kraju videa se vidi kako sam otvorio forum, nemoj da kenjas, a ako u nekom trenutku ode cursor u levo, imam 2. monitor pa predjem cursoromsnimanje OBS-om
pa jebiga nek me banuju onda, ja znam da ruke nemate i da nije do meneDruze vidi se na tvom POV-u kako radis namerno BA radis F1 kako bih se spavno u krugu i kazes "BMK svejedno cu ostati u krugu"