Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
42543
Players nickname
Emro Harmony
Suspect ID
00:00
Date of violation
Jan 27, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/DrQjk3bZYf0?si=2l7VaYpBWWLiGNAf

Walter Wilson

Bog je prvo sebi bradu stvoril
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite POV s eventa
  • Čeka se odgovor ID-a 13086. Ima 12 sati da odgovori.

Walter Wilson

Bog je prvo sebi bradu stvoril
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite POV s eventa od ulaska na event
  • Čeka se odgovor ID-a 13086. Ima 12 sati da odgovori.

Emro Bomba

Player
Player
Ti ne mozes da izdrzis toliko van kruga, tako da dostavi celi pov od ulaska i to sto si radio LTA kako te ne bih ubio.
Ima pov od mog drugara snimio ti je ID dok si uradio LTA i vrattio si se opet.

ratraaa

Player
Player
Glitch Ljudi na povu se vidi kako sam ja hteo f1 da odradim i da samo izadjem iz kruga da se spawnam kuci, ali kao sto se videlo ja nisam bio u krugu kad sam uradio f1 i to je dovelo do toga da kad se vratim u game, da budem van kruga ali "idalje" na bizu. Ja kad sam se spawnao sam pobio sve ljude iz Cosa Nostre, moji killovi se nisu racunali za poene, nisu se videli na logovima, i nisu se racunali na kill listi nakon biza ( na rezultatima ), tako da bukvalno kao da ih nisam ubio, ja mislim da ovo nije do mene nego do glitcha servera, jedino sto sam ja kriv jeste sto sam ih pobio, ovako nisam ja nista kriv, meni je zao sto sam ovo uradio. Nadam se da ce te me shvatiti, neka administracija odluci najbolje sto moze!

Luka Abdulaziz.

Player
Player
Glitch Ljudi na povu se vidi kako sam ja hteo f1 da odradim i da samo izadjem iz kruga da se spawnam kuci, ali kao sto se videlo ja nisam bio u krugu kad sam uradio f1 i to je dovelo do toga da kad se vratim u game, da budem van kruga ali "idalje" na bizu. Ja kad sam se spawnao sam pobio sve ljude iz Cosa Nostre, moji killovi se nisu racunali za poene, nisu se videli na logovima, i nisu se racunali na kill listi nakon biza ( na rezultatima ), tako da bukvalno kao da ih nisam ubio, ja mislim da ovo nije do mene nego do glitcha servera, jedino sto sam ja kriv jeste sto sam ih pobio, ovako nisam ja nista kriv, meni je zao sto sam ovo uradio. Nadam se da ce te me shvatiti, neka administracija odluci najbolje sto moze!
snimanje OBS-om

Emro Bomba

Player
Player
Na povu se cuje kako ti tvoj drug kaze "Boli te Kurac za BAN" znaci ti si uradio + BagAbus iskoristavo si to umesto da si izaso iz igre i opet usao normalno.

Emro Bomba

Player
Player
Druze vidi se na tvom POV-u kako radis namerno BA radis F1 kako bih se spavno u krugu i kazes "BMK svejedno cu ostati u krugu"

Status
Not open for further replies.
Top Bottom