Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
17003
Players nickname
Nebojsa Tenovic
Suspect ID
41759
Date of violation
Feb 14, 2024
Time of violation
14:31
Proofs
https://streamable.com/c8h9of

Profa00

Player
Player
3.2 Zahtevam kaznu od 7 dana bana jel ovo izgovoreno nije uredu ! porodica se nikad ne dira u bilo kakvoj situaciji moze drugacije ruzne reci da se govore ali ovo ne

Lindeman

Player
Player
da u pravu si ali ne znas da se ponsas kako me hapsis ispred fam kuce dete malo

Lindeman

Player
Player
Admine zelim duzi pov kako su me uhapsioi sta su mi sve pricali i ovaj pov se ne moze racutani po pravilu servera pise da pov mora trajati najmanje 1 min a ne 19 sek

Profa00

Player
Player
Admine zelim duzi pov kako su me uhapsioi sta su mi sve pricali i ovaj pov se ne moze racutani po pravilu servera pise da pov mora trajati najmanje 1 min a ne 19 sek
vas pov je pocetak moj zavrsetak dovoljno je

Lindeman

Player
Player
3.2 Zahtevam kaznu od 7 dana bana jel ovo izgovoreno nije uredu ! porodica se nikad ne dira u bilo kakvoj situaciji moze drugacije ruzne reci da se govore ali ovo ne
Zelim duzi pov u pravilu servera pise da pov kora trajati najmanje 1 minut a ne 19sekundi ovo nije cela situacija zamolo bih admina da dostavi duzi pov jer i ja kada sma kacio manje od 1 min nije se vazilo bilo je odbijeno

Profa00

Player
Player
Zelim duzi pov u pravilu servera pise da pov kora trajati najmanje 1 minut a ne 19sekundi ovo nije cela situacija zamolo bih admina da dostavi duzi pov jer i ja kada sma kacio manje od 1 min nije se vazilo bilo je odbijeno
Sto je prpa guzici? sada ?

Profa00

Player
Player
ne nije ti moras da dostavis ceo pov sa tvojim id brojen eto koliko ne znas nista kako si me nasao tu objasni ja sam bio u kuci a nije mona kuca
kao i ti sto imas ispred kuce :) zahtevamo takodje duzi pov vise od 1 minute

Pele

Player
Player
nema duzi pov sta da daje cuje se u povu pravilo koje si prekrsio nije ovo gp 6.15 pa da skratim cuje se gp 3.2 cl i mg

Lindeman

Player
Player
nema duzi pov sta da daje cuje se u povu pravilo koje si prekrsio nije ovo gp 6.15 pa da skratim cuje se gp 3.2 cl i mg
Ja sam okacio lika sa povon od 3 minuta i admin mi je trazio pov od kada sam ga nasao i kako i nisam imao to i odbijeno je bilo raspitaj se malo i videces

Lindeman

Player
Player
pa ja trazim duzi pov da se cuje sta si mi pricao da se kurcim i jos sve ono posalji ceo pov kako si me nasao pocetak situacije kako si dosao do mene i sve to pa onda kaci

Lindeman

Player
Player
Admineeee zelim duzii pov u pravilima servera pise da pov mora trajati najmanje 1 min a ovaj traje 19 sek zelim ceo pov da se i ti uveris sta je pricao meni i o meni a ne samo da namesti da sam ja kriv

Pele

Player
Player
Admineeee zelim duzii pov u pravilima servera pise da pov mora trajati najmanje 1 min a ovaj traje 19 sek zelim ceo pov da se i ti uveris sta je pricao meni i o meni a ne samo da namesti da sam ja kriv
opusti se sve po potrebi imamo i duzi al sve se vidi ovde

Lindeman

Player
Player
pisalji duzi pov ovde se vidi samo da ja lrsim pravilo i ovo nije validan pov traje 19 sek ahahha mora duze

Lindeman

Player
Player
admin ce odluciti, pozdrav ako treba kacicemo
treba naravno jer i meni uvek trazi duzi pov nije pocetak situacije ali imate vi drugare koji vam mogu srediti i to da prodje ovako ali uzivo je druga stvar

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
treba naravno jer i meni uvek trazi duzi pov nije pocetak situacije ali imate vi drugare koji vam mogu srediti i to da prodje ovako ali uzivo je druga stvar
On je kacio gp 3.2 dje se vidi u video kako psujes sta ne smijes psovat ako ti imas nest za njega kacit kaci forum warrioru

Lindeman

Player
Player
On je kacio gp 3.2 dje se vidi u video kako psujes sta ne smijes psovat ako ti imas nest za njega kacit kaci forum warrioru
cuti bre do juce ste mi se uvlacili a sad se ovako ponasate naravno da cubda ga psujem kada m3 hapsi nibda mi trazi pasos samo se zatrcao i vezuje me i kao glumi heroja a u igrici aj bezi bre tamo na klipu se vidi da ja njega psujem a gde je duzi klip kako me nadao i sta mi pricao ajde to malo

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
cuti bre do juce ste mi se uvlacili a sad se ovako ponasate naravno da cubda ga psujem kada m3 hapsi nibda mi trazi pasos samo se zatrcao i vezuje me i kao glumi heroja a u igrici aj bezi bre tamo na klipu se vidi da ja njega psujem a gde je duzi klip kako me nadao i sta mi pricao ajde to malo
a sta ce duzi klip ako se u ovom klipu vidi kako mu psujes ono sto ne trebas, pijes magnesium i radis combat log? Nema poente za duzi klip forum warrioru

Status
Not open for further replies.
Top Bottom