By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ima te VIDEO to je private messing na forumu https://gta5grand.com/forum/conversations/62121/#convMessage-123432Nakon pregleda trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu
Dostavite link zalbe na kojoj se ovo pisalo
- Rok dostave 14h
Admine ja njega ne poznajem kao prvo mi smo se u game svadjali ali ako on pokusava da me banuje vi odlucujete o tome kako hocete meni ovo nije predtnja da za uzivo jer ja ne znam ni ko je on ni odakle je i nemam nista sa njim osim sto je krsio pravila mnogoNa razmatranju !
kakav oftopic pa matori si stariji si od mene ja sam 94 a ti si stariji tako da mator si za pvu decu mozes cale da im budes a ovde molis hahahaMolimo bi da se doticni kazni zbog prevelikog off topic
kao sto kazete ovde nema razloga da ja budem kaznjen samo pokusava da vas manipulacijon navede da mene kaznite na slici se vidi da ja njemu ne spominjem nista sem sto kazem da na kraju recu uzivo kao voznadanac lik iz gta igrice to nije pretnjaNakon pregleda trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu
Dostavite link zalbe na kojoj se ovo pisalo
- Rok dostave 14h
Ako ima te ikakve dokaze o meni molim bih da postavi te ne da me pljujete i psujete zahvaljujemkao sto kazete ovde nema razloga da ja budem kaznjen samo pokusava da vas manipulacijon navede da mene kaznite na slici se vidi da ja njemu ne spominjem nista sem sto kazem da na kraju recu uzivo kao voznadanac lik iz gta igrice to nije pretnja
prvo ne znas sta si hteo reci gramatika ti lose ide a drugo sam si poslao link ja samo kazem sta jeste tacno i to je toAko ima te ikakve dokaze o meni molim bih da postavi te ne da me pljujete i psujete zahvaljujem