By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!neki npc se okupili kod fema pucaju bez brojanja krse dosta pravila
molim da se svi igraci koji su pucali da se kazne
tvoji ljudi pucaju sa hevy sniperomneki npc se okupili kod fema pucaju bez brojanja krse dosta pravila
jasno se vidi na povu da ti ocigledno nemas strah za svoj zivot zatim kazes nismo brojali mogu dragoj administracii da pokazem ceo pov celo vreme sam snimo tako da pokazi celi pov de sam ti brojo svaki put tako da ja bih zamolio administraciju da zatrazi ceo pov de mu je brojano svaki putneki npc se okupili kod fema pucaju bez brojanja krse dosta pravila
I ne možete pucMožda pripadnik našeg fema je "baviti", ali sa razlogom da vidi ID-eve od igrača. S vaše strane odmah na početku snimka se vidi da prvi put nije brojano nakon što ste raspalili rafal po njemu, pucate pa brojite u više navrata. Naš igrač je prekršio fear rp jel vas inače ne bi mogao okačiti.
Ovako inače rispekt svima ( igra je ).
Pozz
"*Baito*"Možda pripadnik našeg fema je "baviti", ali sa razlogom da vidi ID-eve od igrača. S vaše strane odmah na početku snimka se vidi da prvi put nije brojano nakon što ste raspalili rafal po njemu, pucate pa brojite u više navrata. Naš igrač je prekršio fear rp jel vas inače ne bi mogao okačiti.
Ovako inače rispekt svima ( igra je ).
Pozz