By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Okači ceo pov odakle je počelo robanje ako smeš pa da admini lepo vide kako radiš fear rp i pokušavaš da bežiš u GZ tj u fam kuću, nakon čega te mi posle brojanja ubijamo i nakon dizanja ti se opet vrtiš kao balerina i nećeš da digneš ruke. Ti druže ne poseduješ auto put i mesto gde si roban nema veze sa tvojom kućom.Robanje ispred fam kuce.
U POV-u mu govorim da me robaju ispred fam kuce na šta on odgovara "možeš da ga duvaš idiote".
HahahahaOkači ceo pov odakle je počelo robanje ako smeš pa da admini lepo vide kako radiš fear rp i pokušavaš da bežiš u GZ tj u fam kuću, nakon čega te mi posle brojanja ubijamo i nakon dizanja ti se opet vrtiš kao balerina i nećeš da digneš ruke. Ti druže ne poseduješ auto put i mesto gde si roban nema veze sa tvojom kućom.
A za ovo duvaj ga to je žargonski kroz IC, a ti pričaš o pravilima u sred rpa i samim tim radiš KRP ( kill role play ) i prekidaš rp što je ujedno i MG. Plači manje ćeš da piškiš
Veliki pozdrav od familije CREW
A jel istina da kad je imamo ne smete da izađete iz kuće ? Srećno sa nabijanjem warnova wariori. I naučite da autoput nije deo fam kuće.Hahahaha
Pa vi cim izadjete iz kuce, prekrsite pet pravila .. hodajuci warnovi
Je l istina da kad zadrzite neformalnu vise od 10 dana pravite zurke po serveru?
Nauči šta je autoput a šta fam posed...Ajde brate nista okaci ti onda taj pov kako ja radim fear rp kad si tako opasan pa da vidimo ko laze a ko istinu govori
Bato nabijene su ti teške traume... Skokni do emsa možda ti pomognu. I poz za rang listuAHAHAHAHAH
Sva sreca pa je nemate mnogo, opasni ste vi, plase vas se svi
Niste vi dzabe 193 na rangiranju
Ne sekiraj se i tebe ćemo da pretresemo, jel to rastu zubići pa si nervozan? tako je lider služi da objasni drugarima kako se šutiraju npcijevi po mapiHahaha, meni? Au, decko, pa ti si to nesto gadno pomesao
Ali nista cudno, kakvi su clanovi, lider mora biti gori barem duplo. Cisto da posluzi kao primer.
On je sentimentalno vezan za tu torbu. Ne robuje markama kao neki Važi brate budi na istom mestu u isto vreme i spremi kešDecko ti kao lider tog jadnog fama bi trebao biti primjer kolegama, a ne bit takav lazov i pacenik i zato pravo me zaboli za tih 50 k sta ste mi uzeli davat cu ti svaki dan po 50k ako ti treba i tom decku mogu dat torbu 3 kad mu CREW nije u mogucnosti to osigurat, bar mu pokažite kako da je sakrije pokazivanje torbe kad nemate da mu osigurate lvl3.
A, tesko, brate, ne mozemo nikako da se vidimo na serveru. Ovi tvoji lezu u 19h, spremaju se za vrtic, a ja tek tada pocinjem da igram. Ali, bice prilike valjda, eto raspusta uskoro.Ne sekiraj se i tebe ćemo da pretresemo, jel to rastu zubići pa si nervozan?
Ae ae radi onda da ne čeka farma, mora to da se zalijeA, tesko, brate, ne mozemo nikako da se vidimo na serveru. Ovi tvoji lezu u 19h, spremaju se za vrtic, a ja tek tada pocinjem da igram. Ali, bice prilike valjda, eto raspusta uskoro.
Ja nervozan? Auu, moras jos da poradis na sebi
Ti bolje nađi neko obezbeđenje da ne ideš sam, jer ako sam ostaneš sa mladićima, napunićete te g.... Znaš daljeHAHAHAHAHA kralju ja za tvoje dobro predlazem da prestanes odgovarat na poruke samo se ukopavas
Ocu ocu nego samo reci kolegi da mi se javi za tu torbu da mu poklonim kad su se vec budze iz crewa stisle.Ti bolje nađi neko obezbeđenje da ne ideš sam, jer ako sam ostaneš sa mladićima, napunićete te g.... Znaš dalje