By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prvo bio si pored mene al ti pucalo i zato si vezan kasnije, a drugo sta me opravdava je brt sto na tu razdaljinu nemozes uopste da vezes. Jos si kacio sebe za PG jer si iso 100km/h po zemlji + sto si i sebe i njega kacio za MG pricanje na disc u RP situaciji, a njega si jos kacio za G.P. 3.1 vredjanje OOC dok je prico na radiu.Veže me dok leži na podu i sa velike razdaljenosti
Tu nije bila rp situacija, odletio sam u kanal koji je rupa kako da izadem iz njega ocete vi skakat sa autom kao sto jeste pa me blokirat ili staPrvo bio si pored mene al ti pucalo i zato si vezan kasnije, a drugo sta me opravdava je brt sto na tu razdaljinu nemozes uopste da vezes. Jos si kacio sebe za PG jer si iso 100km/h po zemlji + sto si i sebe i njega kacio za MG pricanje na disc u RP situaciji, a njega si jos kacio za G.P. 3.1 vredjanje OOC dok je prico na radiu.
Prvo bio si pored mene al ti pucalo i zato si vezan kasnije, a drugo sta me opravdava je brt sto na tu razdaljinu nemozes uopste da vezes. Jos si kacio sebe za PG jer si iso 100km/h po zemlji + sto si i sebe i njega kacio za MG pricanje na disc u RP situaciji, a njega si jos kacio za G.P. 3.1 vredjanje OOC dok je prico na radiu.
PG- propao je u kanal pa se moro izbavit. Nije bila RP situacija nego ste ga vi pojurili. Kako 3.1 nisam vredjo ni rodbinu ni nista rekao sam retard i to kolegi policajcu???Prvo bio si pored mene al ti pucalo i zato si vezan kasnije, a drugo sta me opravdava je brt sto na tu razdaljinu nemozes uopste da vezes. Jos si kacio sebe za PG jer si iso 100km/h po zemlji + sto si i sebe i njega kacio za MG pricanje na disc u RP situaciji, a njega si jos kacio za G.P. 3.1 vredjanje OOC dok je prico na radiu.
I jos jedna stvar momcino ides u patroli sam a nosis odecu za ne hc?PG- propao je u kanal pa se moro izbavit. Nije bila RP situacija nego ste ga vi pojurili. Kako 3.1 nisam vredjo ni rodbinu ni nista rekao sam retard i to kolegi policajcu???