Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
56726
Players nickname
Dorsky_Gmaz
Suspect ID
47164
Date of violation
Feb 27, 2024
Time of violation
16:29
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Kk36mWpsWyg

Roko-__-

EX I DEPUTY LEADER of THE FAMILIES
Player
Veže me dok leži na podu i sa velike razdaljenosti
Prvo bio si pored mene al ti pucalo i zato si vezan kasnije, a drugo sta me opravdava je brt sto na tu razdaljinu nemozes uopste da vezes. Jos si kacio sebe za PG jer si iso 100km/h po zemlji + sto si i sebe i njega kacio za MG pricanje na disc u RP situaciji, a njega si jos kacio za G.P. 3.1 vredjanje OOC dok je prico na radiu.

Last edited:

Gmaz

Player
Player
Prvo bio si pored mene al ti pucalo i zato si vezan kasnije, a drugo sta me opravdava je brt sto na tu razdaljinu nemozes uopste da vezes. Jos si kacio sebe za PG jer si iso 100km/h po zemlji + sto si i sebe i njega kacio za MG pricanje na disc u RP situaciji, a njega si jos kacio za G.P. 3.1 vredjanje OOC dok je prico na radiu.
Tu nije bila rp situacija, odletio sam u kanal koji je rupa kako da izadem iz njega ocete vi skakat sa autom kao sto jeste pa me blokirat ili sta

Gmaz

Player
Player

Last edited:

Uros Bolo

Uros Bolo #1 RS
Player
PG- propao je u kanal pa se moro izbavit. Nije bila RP situacija nego ste ga vi pojurili. Kako 3.1 nisam vredjo ni rodbinu ni nista rekao sam retard i to kolegi policajcu???

Uros Bolo

Uros Bolo #1 RS
Player
PG- propao je u kanal pa se moro izbavit. Nije bila RP situacija nego ste ga vi pojurili. Kako 3.1 nisam vredjo ni rodbinu ni nista rekao sam retard i to kolegi policajcu???
I jos jedna stvar momcino ides u patroli sam a nosis odecu za ne hc?

Aleksandar Vozdanac

I kada umrem reci ce , GROBAR bio je !!!
Leader

Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu :​

- ID 47164 ce dobiti kaznu za PG​

- ID 56726 ce dobiti kaznu za MG + PG​

- ID 44484 ce dobiti kaznu za MG​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom