Pa ne znam tko pise, izjasni sesine ovo je jedini profil koji imam svi ostali su banovani znas ti dobro ko ti pise mamu ti jebem u picku
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pa ne znam tko pise, izjasni sesine ovo je jedini profil koji imam svi ostali su banovani znas ti dobro ko ti pise mamu ti jebem u picku
JA SAM VORHOL. JA SAM NAJ IMPACTFUL IGRAC OVOG SERVERA. JA SAM SHEKSPIR. WALT DISNEY. NIKE. GOOGLE. KO CE DA BUDE MEDICI PORODICA DA USTANE I DA MI DOZVOLI DA NAPRAVIM JOS VISE?Pa ne znam tko pise, izjasni se
Znaci sad lazes administraciju? Mute nebitne kazne? Dobio si 5 6 banova a ne muteovaDobio sam 6 kazni od avgusta 17 kad sam dobio unban i to su fazon 3 4 mute nebitne kazne...
tako da mislim da bl nisam zasluzio bl
Ne smaraj nece dobiti ban samo si losZnaci sad lazes administraciju? Mute nebitne kazne? Dobio si 5 6 banova a ne muteova
|HHAHHAHAHHA pa nek provere sve se vidi a ti sto nabijas banove placiZnaci sad lazes administraciju? Mute nebitne kazne? Dobio si 5 6 banova a ne muteova