Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
34714
Players nickname
Andrej Capone
Suspect ID
6770, 49533
Date of violation
Mar 3, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/gsCCZlxkVAY

zaricka_z

Player
Player
Sta je nase delo?!, Hoces da kazes da smo ti mi krivi sto si igrala na vise accountova sa istom IP-Adresom?
e nemoj me izivljavas de se ne mogu oporavit s mojot glupom prehladom ne planiram zadnje zivce na tebe i forum da trosim za vasa detska dela

Nidza Vice

BMW Lover.
Player
ja ne znam odakle tebi to da imam vise accova kad znas da sa changretom sam imala istog problema i nabio mi je vise acoova,dalje ja sam pre zivela u srbiji kod brata i igrali smo na istog racunara a tad devojcica od fazon 12 ipo 13 godina sigurno nije ucila pravila servera nego igrala igricu da se mane problema kojih ima,a ti tu mi dodjes i brukas se na foruma da kacis kao prvo nemam nidje permu i imam dokaz da ste mi se svi vi penjali na glavi i ucenjavali me tkd brate ja stvarno ne znam sta da ti kazem pored svih problema kojih imam dodjes mi ti i penjes po zivaca takodje da se nadovezem ti si taj ko je uzeo petru versaceta ip adresu hacko ga i uso mu na dc da ga banuju sa svih grandrp servera a sve to ste radili jer me taj tvoj drugar kao jovan black volio druze ako me on voli nmrm i ja njega volit mislim to nije sad tema za foruma al ajde i oni blizanci sto su petru slali fake reduxe da bi ste ga hack stvarno ste uzasni derista koja zele radit problema pa ste posle hteli hackovat i changrettu jer ste videli da me opet voli
Svi znamo da imas

nenilem000

Player
Player
nema nisto od ovog kada je zalba povucena ako je jednom povuces nema vise ispravke moze te da se svacate do sutra na forumu

zaricka_z

Player
Player
Zalba nije povucena.
El praniras da prestanes da me izludjujes prvo si reko da je povlacis i stoji ti poruka POVLACIM. Pa si je editovao,zato stvarno ti kazem dosta mi je svega i dosta smaras admine na foruma vidis da nitko ti ne zeli pregledat zalbu

Gotti Angel

cale
Player
El praniras da prestanes da me izludjujes prvo si reko da je povlacis i stoji ti poruka POVLACIM. Pa si je editovao,zato stvarno ti kazem dosta mi je svega i dosta smaras admine na foruma vidis da nitko ti ne zeli pregledat zalbu

Ne povlacim nista, ako mi odbiju zalbu zbog te poruke. Postavicu ponovo zalbu na tebe.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom