JEL I JA TREBA DA KACIM DOKAZE PITAM LEPO PA DA PA DA SE RESI ODMA?MENI BRATE MOGU POKAZATI DOKAZE I ADMINISTRACII JA AKO SAM HTEO DA JE KACIM JA BIH JE KACIO ODAVNO
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!JEL I JA TREBA DA KACIM DOKAZE PITAM LEPO PA DA PA DA SE RESI ODMA?MENI BRATE MOGU POKAZATI DOKAZE I ADMINISTRACII JA AKO SAM HTEO DA JE KACIM JA BIH JE KACIO ODAVNO
ONDA SE NE BUNI I CUTI HVALAnzm brate ne mesam se ali resite to sami a ne preko igrice
nemate vi mene za sta da kacite kad je to vase deloMENI BRATE MOGU POKAZATI DOKAZE I ADMINISTRACII JA AKO SAM HTEO DA JE KACIM JA BIH JE KACIO ODAVNO
OCES I JA DA KACIM?nemate vi mene za sta da kacite kad je to vase delo
nemate vi mene za sta da kacite kad je to vase delo
e nemoj me izivljavas de se ne mogu oporavit s mojot glupom prehladom ne planiram zadnje zivce na tebe i forum da trosim za vasa detska delaSta je nase delo?!, Hoces da kazes da smo ti mi krivi sto si igrala na vise accountova sa istom IP-Adresom?
e nemoj me izivljavas de se ne mogu oporavit s mojot glupom prehladom ne planiram zadnje zivce na tebe i forum da trosim za vasa detska dela
prst na celo druze pa onda radi ovo kaj radisNe zanima me u kakvom si stanju, sta hoces radi.
Svi znamo da imasja ne znam odakle tebi to da imam vise accova kad znas da sa changretom sam imala istog problema i nabio mi je vise acoova,dalje ja sam pre zivela u srbiji kod brata i igrali smo na istog racunara a tad devojcica od fazon 12 ipo 13 godina sigurno nije ucila pravila servera nego igrala igricu da se mane problema kojih ima,a ti tu mi dodjes i brukas se na foruma da kacis kao prvo nemam nidje permu i imam dokaz da ste mi se svi vi penjali na glavi i ucenjavali me tkd brate ja stvarno ne znam sta da ti kazem pored svih problema kojih imam dodjes mi ti i penjes po zivaca takodje da se nadovezem ti si taj ko je uzeo petru versaceta ip adresu hacko ga i uso mu na dc da ga banuju sa svih grandrp servera a sve to ste radili jer me taj tvoj drugar kao jovan black volio druze ako me on voli nmrm i ja njega volit mislim to nije sad tema za foruma al ajde i oni blizanci sto su petru slali fake reduxe da bi ste ga hack stvarno ste uzasni derista koja zele radit problema pa ste posle hteli hackovat i changrettu jer ste videli da me opet voli
Ukucaj 8569 i vidi zasta je mene kacila, razmazeno deriste.Senior Admin ce pregledati logove, ako misli da nema potrebe da dobije kaznu za GP 1.1, 1.4, Da se nadovezem devojka je mnogo razmazana i glumi zrtvu.
Eh evo tebe,uzimac ip adrese sa angry ip scanneraUkucaj 8569 i vidi zasta je mene kacila, razmazeno deriste.
iskEh evo tebe,uzimac ip adrese sa angry ip scannera
Zalba nije povucena.nema nisto od ovog kada je zalba povucena ako je jednom povuces nema vise ispravke moze te da se svacate do sutra na forumu
El praniras da prestanes da me izludjujes prvo si reko da je povlacis i stoji ti poruka POVLACIM. Pa si je editovao,zato stvarno ti kazem dosta mi je svega i dosta smaras admine na foruma vidis da nitko ti ne zeli pregledat zalbuZalba nije povucena.
El praniras da prestanes da me izludjujes prvo si reko da je povlacis i stoji ti poruka POVLACIM. Pa si je editovao,zato stvarno ti kazem dosta mi je svega i dosta smaras admine na foruma vidis da nitko ti ne zeli pregledat zalbu
Ti si poseban slucaj znaci kolko god da me kacis samog sebe self reportasNe povlacim nista, ako mi odbiju zalbu zbog te poruke. Postavicu ponovo zalbu na tebe.
SmrdisTi si poseban slucaj znaci kolko god da me kacis samog sebe self reportas