Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
95024
Players nickname
Matthew Fellas
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 10, 2024
Time of violation
6:40
Proofs
https://streamable.com/dta1s8

MicroMachina

Fikiroo 53
Player
Tamam anladık en modcu sensin sus ananı avradını soyunu sopunu sikerim senin 9 yaşındaki patates parmaklı orospu çocu

INTIHAR ETMEYI unutma
Oysh, I see another craze coming. Or did mathew send you?? Puahahahhahaha LoL

quick'd

Player
Player
ya kardeşim şimdi sana sövmekde istemiyorumda cahil misin, okuduğunu mu anlamıyormusun,zihinsel engellimisin nesin anlamadım.

Bak bu site Wody'nin head pc checker, bu adam buraya kuralları yazmışki senin gibi andavallar gelip her postun altına" bu valla illegal" diye zırlamasın.

Ama sen bu küçük beynini kullanıp, google translateyi açıp("Oysh, I see another craze coming. Or did mathew send you?? Puahahahhahaha LoL" şu cümleyi okuduktan sonra ingilizce bildiğini sanmıyorum. Biliyorsanda kullanamıyorsun) kuralları okuyorsun. Sonra farkına varıyorsun.

Çok zor değil abi, vallahi değil.

Adminlere artık bizde bir zihinsel engelli arkadaş var sürekli ağlıyor diyip legal check ister hale geldim. Yapma bunu kendine, dalga malzemesi oluyorsun

--
Long story short, this weapon already confirmed by Wody Taylor. I provided the screenshots.

MicroMachina

Fikiroo 53
Player
ya kardeşim şimdi sana sövmekde istemiyorumda cahil misin, okuduğunu mu anlamıyormusun,zihinsel engellimisin nesin anlamadım.

Bak bu site Wody'nin head pc checker, bu adam buraya kuralları yazmışki senin gibi andavallar gelip her postun altına" bu valla illegal" diye zırlamasın.

Ama sen bu küçük beynini kullanıp, google translateyi açıp("Oysh, I see another craze coming. Or did mathew send you?? Puahahahhahaha LoL" şu cümleyi okuduktan sonra ingilizce bildiğini sanmıyorum. Biliyorsanda kullanamıyorsun) kuralları okuyorsun. Sonra farkına varıyorsun.

Çok zor değil abi, vallahi değil.

Adminlere artık bizde bir zihinsel engelli arkadaş var sürekli ağlıyor diyip legal check ister hale geldim. Yapma bunu kendine, dalga malzemesi oluyorsun

--
Long story short, this weapon already confirmed by Wody Taylor. I provided the screenshots.
Okay, now you are so angry, wow DIUAW7GHFIUAWGHIFUOAWF. Stfu

N

Negan Smith

Guest
Guest
Forum Reviewed

ID 142836 will be punished for Event Rule 1.7

ER 1.7 All participants of all events under all spheres must record POV and hold it within 48 hours | 30 days ban

Status
Not open for further replies.
Top Bottom