I wanna see how he shot behind the wall. He did this 2 times so please request minimum 1 minute POV
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dear Administrator, This person is using an illegal weapon. This person has a scope on his gun and this is an illegal ruleI wanna see how he shot behind the wall. He did this 2 times so please request minimum 1 minute POV
Tamam anladık en modcu sensin sus ananı avradını soyunu sopunu sikerim senin 9 yaşındaki patates parmaklı orospu çocuDear Administrator, This person is using an illegal weapon. This person has a scope on his gun and this is an illegal rule
Oysh, I see another craze coming. Or did mathew send you?? Puahahahhahaha LoLTamam anladık en modcu sensin sus ananı avradını soyunu sopunu sikerim senin 9 yaşındaki patates parmaklı orospu çocu
INTIHAR ETMEYI unutma
taplink.cc
Okay, now you are so angry, wow DIUAW7GHFIUAWGHIFUOAWF. Stfuya kardeşim şimdi sana sövmekde istemiyorumda cahil misin, okuduğunu mu anlamıyormusun,zihinsel engellimisin nesin anlamadım.
Bak bu site Wody'nin head pc checker, bu adam buraya kuralları yazmışki senin gibi andavallar gelip her postun altına" bu valla illegal" diye zırlamasın.
![]()
Wody at Taplink
taplink.cc
Ama sen bu küçük beynini kullanıp, google translateyi açıp("Oysh, I see another craze coming. Or did mathew send you?? Puahahahhahaha LoL" şu cümleyi okuduktan sonra ingilizce bildiğini sanmıyorum. Biliyorsanda kullanamıyorsun) kuralları okuyorsun. Sonra farkına varıyorsun.
Çok zor değil abi, vallahi değil.
Adminlere artık bizde bir zihinsel engelli arkadaş var sürekli ağlıyor diyip legal check ister hale geldim. Yapma bunu kendine, dalga malzemesi oluyorsun
--
Long story short, this weapon already confirmed by Wody Taylor. I provided the screenshots.
more than 24 hours passedRequesting ID 142836 to provide his POV