Sve se vidi na pov....
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Tvoj lik radi MASS PG ide i leti sportskim autom po planinamaSve se vidi na pov....
Radis MASS MG,pricas na discSve se vidi na pov....
Cuje se kako brojiMomci juce nisam hteo da vas kacim za cl al jbg sad kad vec moram
Nije namjerno nabijan warn lijepo smo pitali za regrutaciju taj teletabis vadi gun i puca.Pozdrav batoZa namerno nabijanje warna isto postoji kazna
NeeeJbg momci ako letim ja idete i vi
Sace i ovo da se reguliseZamolit cu ove invalide iz NGa da se ne mijesaju admin neka odluci
Kada upadnu u bazu oni mogu da pucaju, sto nisu pitali na kapiji za regrutaciju?Nije namjerno nabijan warn lijepo smo pitali za regrutaciju taj teletabis vadi gun i puca.Pozdrav bato
Druze ogranicen si kao vanjski WC kakav ne dozvoljeni softwer hahahahaha al si prso drugPostavi ceo POV
Snimas sa ne dozvoljenim softverom
Nije niko upao u bazu na kapiju smo dosli normalno cujes u POV kako govori jedan od njih da nismo nista uradili i da nije imao razlog da nas ubije.Kada upadnu u bazu oni mogu da pucaju, sto nisu pitali na kapiji za regrutaciju?
vaziSace i ovo da se regulise
šefe reci ti meni jel nosiš ti Abibas sa 2 crte na serveruJednostavno sam brojao mikrofon mi se nesto sjebalo nije se culo i kraj price sta sad jbg na adminima je da me kazne ili da puste. Ja vama smem da brojim al et9 sta je tu sjebana situacija