U videu mi broje na ulici a ja sam samo dosao panel da postavim..
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!postavi ceo pov kako radis bait i ostala sranja nemate strah za zivot 5 puta vam brojim vi nista odete pa se vratiteU videu mi broje na ulici a ja sam samo dosao panel da postavim..
sta sam ja preksio nije jasno
dostavi duzi pov jer su se tada spremali za reid ne znam kakve panele lik spominje, a i vidi se namjera dosao je da bejta i da nabije warm ili slicnoU videu mi broje na ulici a ja sam samo dosao panel da postavim..
Brate ti mene ako sam se ja presvukao ne smes znati pritom meni su rekli da imaju paneli za postaviti ti krsis pravilo jer mi brojis na ulici sad dal sam ja baitao ti okacipostavi ceo pov kako radis bait i ostala sranja nemate strah za zivot 5 puta vam brojim vi nista odete pa se vratite
stavi ceo smimnak od 20min
vi meni trazite pov OD 20min alo druze ja sam okacio tebe za to sto me pucasi ovj tvoj provocira i u sred price sio postavio p yahtevam duyi pov gde ce se videtida bejta
sva trojica ste brojalija tebe pucao nisam
ja trazi produzetak pova i ti to treba da uradisvi meni trazite pov OD 20min alo druze ja sam okacio tebe za to sto me pucas
kakvo crno bejtovanje
imo si 3 puske na glavi i ti kao da nemas ni jednu ako cemo o krsenju pravilasva trojica ste brojali
ja sam se cuo lepiiinisi se cuo
Decko ne prdi imas li oci brate moj pogledaj drzali ste mu 2 puske plus ako je beito kaci ga sta ima on da stavlja ja sam doso i mene ste rokali bez brojanja plus na ulici a ovaj pg tu tek ne prdi ne znas sta je pg naravno da moze da skoci sa tog malog dela jer uopste nije veliko to nije pg kao prvo fear rp nije imo je 2 puske ako si sposoban da vidis i rps nez sta si tu lupio usro si se da ne dobijes warn pa si poceo da plasis momka koji vas je dobro zajebo i fino nabacio vama warn ako je admin dobar prihvatice ovo tjt i sta mu ti trazis veci pov trazi ce mu admin a ne ti doktoreimo si 3 puske na glavi i ti kao da nemas ni jednu ako cemo o krsenju pravila
ti si prekrsio fear rp , rps , pg jer skaces sa visokog dela
ne prdi imate dve godine dosli ste da trolate a p jeste skace na glavu i ti isto buraz vidis da imas dve puske na glavi i ti kao da nemas vracas se ajde zdravo ja buraz imam 4k sati na rp serverima i nemoj ti mene da ucis nesto malcu berzglaviDecko ne prdi imas li oci brate moj pogledaj drzali ste mu 2 puske plus ako je beito kaci ga sta ima on da stavlja ja sam doso i mene ste rokali bez brojanja plus na ulici a ovaj pg tu tek ne prdi ne znas sta je pg naravno da moze da skoci sa tog malog dela jer uopste nije veliko to nije pg kao prvo fear rp nije imo je 2 puske ako si sposoban da vidis i rps nez sta si tu lupio usro si se da ne dobijes warn pa si poceo da plasis momka koji vas je dobro zajebo i fino nabacio vama warn ako je admin dobar prihvatice ovo tjt i sta mu ti trazis veci pov trazi ce mu admin a ne ti doktore
pa postavi pov gde se vidi da si dosao za panel da vidimo ko je trazio da mu postavis panel cim se pravis pametan ti si poceo snimanje odma ispred kuce ja nisam video niko u oglasu da trazi radnike za panelvi meni trazite pov OD 20min alo druze ja sam okacio tebe za to sto me pucas
kakvo crno bejtovanje