ja sam te ubio jer si ti nasih 5 ubio evo pova a inace samo da znas za taj ba malo ces na bahame da ides sta si radio
Samo hoces da nas namestis bajoo moj
nece uspeti
pov2:da nisam bio u krugu kad je poceo event-https://streamable.com/w71eig
neces ti da nas ubijas da ne igramo inf i na kraju da dobijem kaznu
pa dobro krsis ti pravilo krsim ja sta dostavljas nije mi jasno? Jesi glup? Ja priznajem da sam kriv zato sto ste prvi oplili metak u mene kad sam prolazio helijem pored vas na mapi studio sta se prvis majmun kad sve znas sta se desilo bio si u obe situacije prisutan. cuti sad i pusi zajedno samnom. uzivaj
nismo mi opalili prvi metak bajo ti nas grifujes 5 eventa za redom i pravis se ludim na fabriku rp ticketa nas sve poubijas i sokas se za to nemoj da se pravis neki kad si niko. Kazes Jocketu sto mi nije Viktor dao neki bonus sta mu radim kancelariju 5 meseci a on je u - kad ti isplaati dnevni bonus
nisam ti glup
Brate rekao sam da me niste upucali nebi nista od toga radio jer nisam poznat po tome da prvi pravim sranja. Nego ste dosadna deca koja smaraju pa moram da vas preslisam malo. Pricaj svoju pricu i uzivaj.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.