By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ja mislim da si rekao da se zavrsava prica od bilo kog clana sahpa, najjaci si ti bakiTo sam cuo i video vise puta. Tako da ne moras da mi pricas. Sve znam jer kad usta otvoris lazes. No, nema to vece, na Adminima je ra sve pogledaju i odluce.
Postovani lideru SAHP-a, kao sto sam vam rekao na razgovoru, previse izvlacite stvari iz konteksta. Nikad nisam rekao da je moj brat krao iz vaseg skladista vec da ako i je, znaci li to da sam i ja? Hvala puno!Ja cu da kazem jednu stvar kao lider. Prvo je to da si ti decko previse naporan i previ se pravis pametan. Pljujes celu administraciju i sve redom i pricas kako niko od njih ne valja. Drugo sto zelim da kazem je to da ti decko pojma nemas, pokvario si mi nekoliko dobrih akcija dok si bio admin. Izlazis sam iz organizacije, radis sta hoces i kako hoces. Krao si iz skladista i zahvali se tvom bratu koji se izlanuo to ispred mene. Eto toliko imas od mene. I zahtevam da gospodin dobije najstroziju kaznu. Jer praznjenje skladista je strogo zabranjeno. Hvala puno.