By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ono je milica nije ruzica jbg ode ti unluckyNe mozes traziti da ti samo odredjeni admin pregleda zalbu i to Ruzica ne znam kako si pronasao u tome nije se na tebe nista odnosilo. Jel ti dodje ista ta Ruzica?
Ne gubi se vise jebote s tim tvojim komentarima koji nemaju smislaNe mozes traziti da ti samo odredjeni admin pregleda zalbu i to Ruzica ne znam kako si pronasao u tome nije se na tebe nista odnosilo. Jel ti dodje ista ta Ruzica?
MAMAAA WINOOO SAAAAM TUUUURRRRFFFFFF CLUCHOOO SAAAM IHHHHMuji su vec od ranije poslati u dm dokazi za ovakav tip doxxa. Moli se da Mujo pregleda zalbu da ostali admini ne diraju hvala.
Ko se pravi da ne zna kako mi se zove keva laze jer svi znaju jer ste seljaci unlucky
Dečko ne gubi se čuo od mene to vidiš kako kupis i onda ti nekome govoriš da fanboya em si toksican treba te ukloniti sa lica zemlje ne sa igrice ne zasluzujes igrati na ovom serveru niti igde jer si djubre od čoveka i tu nema dalje ako će kažnjavati za OFF TOPIC neka me kazne ali svakako me ne zanima recu istinu kako jeste da si malo raspalo deriste koje nema stida niti srama niti poštovanja prema starijima a kamoli o drugima ko god da te vaspitao nije dobro.Misli da je lud sto spominje ime od nečije keve em je jadno em nema smisla doxati nekog mislim očigledno da kidare to ispunjava da nekog doxaju ko da su uspeli u životu ali teška pričaNe mozes traziti da ti samo odredjeni admin pregleda zalbu i to Ruzica ne znam kako si pronasao u tome nije se na tebe nista odnosilo. Jel ti dodje ista ta Ruzica?
+ respectMuji su vec od ranije poslati u dm dokazi za ovakav tip doxxa. Moli se da Mujo pregleda zalbu da ostali admini ne diraju hvala.
Ko se pravi da ne zna kako mi se zove keva laze jer svi znaju jer ste seljaci unlucky
Dečko ne gubi se čuo od mene to vidiš kako kupis i onda ti nekome govoriš da fanboya em si toksican treba te ukloniti sa lica zemlje ne sa igrice ne zasluzujes igrati na ovom serveru niti igde jer si djubre od čoveka i tu nema dalje ako će kažnjavati za OFF TOPIC neka me kazne ali svakako me ne zanima recu istinu kako jeste da si malo raspalo deriste koje nema stida niti srama niti poštovanja prema starijima a kamoli o drugima ko god da te vaspitao nije dobro.Misli da je lud sto spominje ime od nečije keve em je jadno em nema smisla doxati nekog mislim očigledno da kidare to ispunjava da nekog doxaju ko da su uspeli u životu ali teška priča
Vidiš ta lista ja ti pričam stojim u mestu ti ubijas 2 kila poslednja sem tog 20 razlike
OoooOOO desi FanBoy
hahahaha ošurio sam te 1v1 ruke nemasVidiš ta lista ja ti pričam stojim u mestu ti ubijas 2 kila poslednja sem tog 20 razlike
nemam ruke štetahahahaha ošurio sam te 1v1 ruke nemas
Možeš me naučiti da se pucam posto ruke nemam kako ti kažešhahahaha ošurio sam te 1v1 ruke nemas
nemoj da saljem 5v1
OoooOOO desi FanBoy