Pogledajte na povu berlusconije (,,najjacu fam na serveru,,)
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!molio bih da se kazni i za ooc vredjanje i da mu se dodeli warn na faorumu, hvalaKidaro balava
bato nauci pravila 3.2 je vredjanje roditeljaDraga administracijo u njegovom povu se cuje lepo kako nas vredja i prica da smo Bolesnici molim da se covek kazni pravilo gp 3.2
placi...Don Patron ti je lijepo objasnio, pre bahato dijete...
Pogledajte na povu berlusconije (,,najjacu fam na serveru,,)
[/QUOT
Ti nisi bašdaren
Mene samo zanima sta je ovde mass rule break? To sto ti je neko rekao "budalo" ili slicno u IC situaciji nije ooc vredjanje... da ti je rekao sto drugo bilo bi, ali ovo nije. Dalje mass rule break je ukoliko vise ljudi prekrsi pravilo dok ovde 1 ili eventualno 2 coveka krse pravilo i to cak jedan krsi MG, to sto si ti dosao da baitujes i to se vidi u POV-u, to je druga stvar, a to i sam kazujes kada kazes "tamo ti je vec pukao jedan" gde sam sebe negiras kada si rekao "mi nista ne radimo". Cisto gubljenje 2-3min svacijeg zivota za gledanje ovog POV-a sto si okacio!
Neka administracija odluci najbolje!
Nista nije offtop vec vezano za temu, a to sto si ti mali balavac po ti smeta sto neko prica onako kako je to je druga stvar... Bas zbog ovakvih stvari i quitam igricu jer je tesko naci normalne ljude, a tebi ako je gust da te niko ne voli ti samo ovako dalje nastavi!zamolio bih da se covek kazni za offtop
Važi bato samo pre nego sto čovek quita igru, zamolio bih i ovo da se kazni za ooc vredjanje (G.P 3.1), hvalaNista nije offtop vec vezano za temu, a to sto si ti mali balavac po ti smeta sto neko prica onako kako je to je druga stvar... Bas zbog ovakvih stvari i quitam igricu jer je tesko naci normalne ljude, a tebi ako je gust da te niko ne voli ti samo ovako dalje nastavi!
Hvala i pozdrav svima koji gledaju zalbu i znaju me!
L.p. Andelko Sosa
Mujo Abrahame vidite sta on pise kakvu zelju ima da tera igrace sa serveraVaži bato samo pre nego sto čovek quita igru, zamolio bih i ovo da se kazni za ooc vredjanje (G.P 3.1), hvala
Važi bato samo pre nego sto čovek quita igru, zamolio bih i ovo da se kazni za ooc vredjanje (G.P 3.1), hvala
Brat je objasnio sta se desava, i vidi se da baitas bezvezezamolio bih da se covek kazni za offtop