By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ne placikao što možete videti u sledećem video snimku, video sam ih kako dolaze u raciju pa idem brzo da spakujem oružje, počeli su da pucaju tako rano tako da mi nisu dali ni 5 sekundi da izađem i pre nego što je događaj uopšte počeo tako ubili su RP radost u igri, ali ono što mi je stvarno dozvolilo da uradim ovu žalbu je da su pretražili moj auto i uzeli sve ilegalne stvari u njemu bez RP situacije i pretpostavljam da su pretražili moj auto nakon što je događaj počeo što nije dozvoljeno i ja nadam se da ću dobiti sve stvari koje oni uzmu nazad ili iznos novca vredan njih. Hvala i
ne volim da vidim decu u svojoj žalbine placi
Raid na BM nije ooc event jer se ne dešava u drugoj dimenziji.kao što možete videti u sledećem video snimku, video sam ih kako dolaze u raciju pa idem brzo da spakujem oružje, počeli su da pucaju tako rano tako da mi nisu dali ni 5 sekundi da izađem i pre nego što je događaj uopšte počeo tako ubili su RP radost u igri, ali ono što mi je stvarno dozvolilo da uradim ovu žalbu je da su pretražili moj auto i uzeli sve ilegalne stvari u njemu bez RP situacije i pretpostavljam da su pretražili moj auto nakon što je događaj počeo što nije dozvoljeno i ja nadam se da ću dobiti sve stvari koje oni uzmu nazad ili iznos novca vredan njih. Hvala i
ovo je događaj i svi to mogu da vide ispred sebe kada počne, nisam rekao da idem na određeno mesto ili tražio rezervnu kopiju nakon smrti+ umreo si i pises na CHATU "BM GETTING RAIDED ALL GO" Kako se secas lepi moj kad si umreo i 15 minuta imas amneziju? Sam sebe si report.
koji je RP razlog za pretragu automobila?kako mislis OOC eventu? HAHAHAHAHA
Ja sam ti konfiskovao plaky i imam svo pravo to da uradim. Cya
Ne blamiraj se ovim reportovima.