Sve vreme pripadnici GOV-a MG-aju jer me nazivaju imenom a imam masku, pricaju preko discorda, to ima u drugom POV-u, dosli smo najnormalnije na zurku, nemaju nikakav dokaz da smo pucali na njih jer smo bili skroz u crnom odelu obuceni 20min pre ovoga, jer smo hteli atentat na Gradonacelnika kroz IC, zbog toga sto je nasa porodica objavila rat njemu.
Oni su prekrsili mnogo pravila, vuce hapsi nas bez sluzbenog pancira, 9159 vuce iz bazena, 8173 mi spominje majku u drugom povu, nisu brojali 5 sekundi da izadjemo iz dvorista.
Koriscenje ORG vozila u privatne shvrhe, vidi se ispred fam kuce.
8173 nosi heavy sniper a leader je GOV-a sto NE SME nikako!
+Nemaju pravo da budu na privatnom posedu sa pancirima i na sve to mi gradonacelnik stavlja lisice na privatnom posedu bez ikakvog naloga ili casefila
Sto je najbitnije mesaju familiju HELL ORANGE sa organizacijom.
Drugi POV:
Oni su prekrsili mnogo pravila, vuce hapsi nas bez sluzbenog pancira, 9159 vuce iz bazena, 8173 mi spominje majku u drugom povu, nisu brojali 5 sekundi da izadjemo iz dvorista.
Koriscenje ORG vozila u privatne shvrhe, vidi se ispred fam kuce.
8173 nosi heavy sniper a leader je GOV-a sto NE SME nikako!
+Nemaju pravo da budu na privatnom posedu sa pancirima i na sve to mi gradonacelnik stavlja lisice na privatnom posedu bez ikakvog naloga ili casefila
Sto je najbitnije mesaju familiju HELL ORANGE sa organizacijom.
Drugi POV:
Last edited: