Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
42072
Players nickname
Kiki Leizy
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
May 11, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/OwFAzxJ

Kliker

Player
Player
Dobio sam ban zbog otvaranja lutrija Mujo znam da smaram ali svi prijatelji su dobili unban i igraju na serveru kao da se nista nije desilo neki su otvorili cak i 10x vise od mene tih lutrija napravili 10x vise para nego ja od tih lutrija i dobili su priliku da igraju na serveru ponovo a ja nisam, znamo svi da je to malo ne fer. evo ti neki od linkova ljudi koje si unbanovao a vecina njih bi se i slozila da i ja dobijem unban. Prijatelj cak i ispasta zbog mene poslao si ga za 1.7 zatrazio je moneywipe. Prihvatam na brisanje apsolutne SVE moje imovine ( PARE,STAN,AUTI,STVARI,ODECA,BUNKER) i apsolutno svega sto imam. Pristajem na to da idem na farmu kao pre godinu dana kad sam poceo igru na RS1 serveru. Mujo i ti znas da zasluzujem drugu sansu jer i sam vidis koliko sam otvorio lutrija a koliko neki drugi igraci. Approved - Mazhor | Request for unban Approved - Unban Appeal I Mujo Simba Approved - Unban appeal I Mujo Simba Approved - Unban appeal I Mujo Simba Approved - Blacklist I Mujo Simba Approved - Unban appeal | Mujo Simba Approved - Mazhor | Request for unban Approved - Mazhor | Unban Appeal Approved - Mazhor | Request for unban Approved - Unban appeal I Mujo Simba Approved - Unban appeal I Mujo Simba Approved - Unban request | Mazhor Approved - Mazhor | Request for unban Approved - Mazhor | Request for unban Approved - Mazhor I Request for unban Approved - Mazhor I Unban Request Approved - Mazhor | Request for unban Approved - Mazhor | Request for unban Approved - Mazhor I Request for unban Approved - Mazhor | Request for unban

Kliker

Player
Player
ili mi makar unbanuj twink nalog na njemu bas nema nista Ivan Konayama 55182

Status
Not open for further replies.
Top Bottom