Dobio sam ban zbog otvaranja lutrija Mujo znam da smaram ali svi prijatelji su dobili unban i igraju na serveru kao da se nista nije desilo neki su otvorili cak i 10x vise od mene tih lutrija napravili 10x vise para nego ja od tih lutrija i dobili su priliku da igraju na serveru ponovo a ja nisam, znamo svi da je to malo ne fer. evo ti neki od linkova ljudi koje si unbanovao a vecina njih bi se i slozila da i ja dobijem unban. Prijatelj cak i ispasta zbog mene poslao si ga za 1.7 zatrazio je moneywipe. Prihvatam na brisanje apsolutne SVE moje imovine ( PARE,STAN,AUTI,STVARI,ODECA,BUNKER) i apsolutno svega sto imam. Pristajem na to da idem na farmu kao pre godinu dana kad sam poceo igru na RS1 serveru. Mujo i ti znas da zasluzujem drugu sansu jer i sam vidis koliko sam otvorio lutrija a koliko neki drugi igraci. Approved - Mazhor | Request for unban Approved - Unban Appeal I Mujo Simba Approved - Unban appeal I Mujo Simba Approved - Unban appeal I Mujo Simba Approved - Blacklist I Mujo Simba Approved - Unban appeal | Mujo Simba Approved - Mazhor | Request for unban Approved - Mazhor | Unban Appeal Approved - Mazhor | Request for unban Approved - Unban appeal I Mujo Simba Approved - Unban appeal I Mujo Simba Approved - Unban request | Mazhor Approved - Mazhor | Request for unban Approved - Mazhor | Request for unban Approved - Mazhor I Request for unban Approved - Mazhor I Unban Request Approved - Mazhor | Request for unban Approved - Mazhor | Request for unban Approved - Mazhor I Request for unban Approved - Mazhor | Request for unban