Ilce se malo nakurcio
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!reko si jebem grandBuraz reko sam ti da nisam kuci i sam ti reko da me ne jebes sa granda.
Brt to ti je na disocrdu i nije nista lose rekao nije ingame vrijedjao projektIlce se malo nakurcio
Ja sam dobio za VRP isto preko discorda, tako da ako admin odbije lagano postavljamo žalbicu na admina za korupciju.Brt to ti je na disocrdu i nije nista lose rekao nije ingame vrijedjao projekt
to toJa sam dobio za VRP isto preko discorda, tako da ako admin odbije lagano postavljamo žalbicu na admina za korupciju.
Verovao ti ili ne covek ne prica bas najbolje nas (verovatno mu nije maternji jezik) tako da verujem da nista lose nije hteo da kaze...Ilce se malo nakurcio
sta tolko pises pusti Admini da rese zalbu i to je toNikad nisam vredjao server i nikad nema da vredjam. Ali jbg covjek se naljutio posto nisma mu napo sferu a nisam ni bio kuci. Takodje on je meni smarao reko sam mu samo da me ne smara za grand. To ako je vredanje projekta ja neznam.
da se ne lazemo istina je ahahaProblem je sta je Ilce ne pismen i nezna pisat na nasem jeziku nego pise neke heroglife koje ni on sam ne razumije.
Smatram da je vrijedjao projekt da ali da si se ti nasao da pises o nepismenosti mi je fascinantno napises "ne pismen" i "nezna" nema dalje staProblem je sta je Ilce ne pismen i nezna pisat na nasem jeziku nego pise neke heroglife koje ni on sam ne razumije.
Popusis mi kurcinu mali debeli smrade idi gubi kile vani