By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ne znam tko te sta pitao? jesi povezan sa situacijom? nisi, onda caoDaj si sredi rezolucije, imas 4 reporta u rok od 15 minuta i svi su kao " ja ne znam odakle me ubio, ovaj me ovako ubio, ovaj me onako" bato postas random POVs i samo cekas da nadjes lik koji nema POV pa da jede ban, mracetina teska.
Izbrisi taj redux, reshade ili sta i da imas, ja samo sto sam otvorio video ode mi oci u k&ac, zato i ti je problem da vidis gdje su ljudi.
* Ostaj to, svaki video do sad sta si reportao su ti 20 sekunda.
Jesam i te kako, zato sto sve dok likovi ko tebe postoje na server, igra na rezolucija 240x200, koristi redux i reshade da ima vise "FPS".ne znam tko te sta pitao? jesi povezan sa situacijom? nisi, onda cao
offtop + ooc vredjanje. admini molim vas kaznite ovaj forum nalog.Jesam i te kako, zato sto sve dok likovi ko tebe postoje na server, igra na rezolucija 240x200, koristi redux i reshade da ima vise "FPS".
Koristi nishan i kad lik izadje on ga ne moze vidjeti zato sto mu nisam zafati cel ekran.
* Stavlja video 20 sekunda, ima plan u glavi da ce definitivno niko od tih igraci nemati POV pa da namestimo neko da jede ban.
Smorcina si teska i glupa
Znas kako se kaze...istina boli. Decko zeli 100% turfova ali ne moze pa se treseLik se navredio sta sam mu reko glup, pa dobro navredices se kad istina boli :'/
nije za turf, lik misli da je neki "high ranking shooter", ide na evente, umre ovako ne zna odakle ga ubiju i u glavi mu dodjeZnas kako se kaze...istina boli. Decko zeli 100% turfova ali ne moze pa se trese
Druze tebi svi čiteri,baci se na zalivanje plantaze ili hranjenje krava….Ja ne znam otkud me ovaj brat ubio...
Gde pise da je zabranjen offtopic?Nakon pregleda dokaza, trenutno Ne mogu zakljuciti ovu žalbu.
Svako ko je komentarisao offtopic bice kaznjen, a tu su sledeci; Tikin, Jigoku, Papi2k.
- Zahtevam POV od ID - 2102
- Imas 10 sati da to ucinis.
Nakon pregleda dokaza, trenutno Ne mogu zakljuciti ovu žalbu.
Svako ko je komentarisao offtopic bice kaznjen, a tu su sledeci; Tikin, Jigoku, Papi2k.
- Zahtevam POV od ID - 2102
- Imas 10 sati da to ucinis.
Dobro iz njegove perspektive djeluje sus i ovo i kod threta gdje sam ga ja ubio za sta sam optuzen.Zbog ovakve situacije bi njegov POV trebao biti duzi i sa zvukom diskorda, msm ako ga ima, ne verujem da igraju event bez da pricaju info.Tako bi Vi admini mogli vise znati i povezati kako se stvari odvijaju na eventu i ne bi morali traziti POV za svaku sitnicu.Sada kada sam sekao video sa informala sam video da me je njegov saigrac pucao sa leve strane tako da je verovatno znao odakle sam ga pucao i da je ovo cisto provociranje i testiranje da li imamo POV.Ragemp 2022.03.22 - 00.52.03.26.DVR_Trim
Watch "Ragemp 2022.03.22 - 00.52.03.26.DVR_Trim" on Streamable.streamable.com
Pa normalno, neko mu je uvalio neko govno od reduxa pa nista ne vidi. Ovde nista nije sumnjivo.Dobro iz njegove perspektive djeluje sus i ovo i kod threta gdje sam ga ja ubio za sta sam optuzen.
Al kad pogledas njegov snimak vidis na sta mu lici igra i bude ti jasno zasto je trazio pov.
Mozda bi ga i vidio da ne ghostpeaka i steka se... klasika za armoneDaj si sredi rezolucije, imas 4 reporta u rok od 15 minuta i svi su kao " ja ne znam odakle me ubio, ovaj me ovako ubio, ovaj me onako" bato postas random POVs i samo cekas da nadjes lik koji nema POV pa da jede ban, mracetina teska.
Izbrisi taj redux, reshade ili sta i da imas, ja samo sto sam otvorio video ode mi oci u k&ac, zato i ti je problem da vidis gdje su ljudi.
* Ostaj to, svaki video do sad sta si reportao su ti 20 sekunda.