Dosla sam u civilnom odelu da popricam sa Miljanom zamenika gradonacelnika i zbog drugara sam dosla da resimo tu situaciju medjutim dolazi moj sef Nikola Petrovic od nikuda iz SAHP i preti meni kickom iz sheriffa bez razloga medjutim ja ga tu ignorisem i resim sa miljanom sta smo imali medjutim napisem na chatu kako moze tako da dolazi i da preti i on treba da bude primer kao direktor SAHP medjutim ja ovo stvarno ne razumem. Ja sam ga lepo pitala na OOC chat radio zasto se on mesa u moje privatne probleme kada nisam na duznosti kao sluzbenik i onda je poceo tu da pise njegov zamenik glavnog inspektora Marsal po OOC radiu da treba da imam postovanja prema njemu a on prvi nema postovanja prema meni i blacklistuje me umesto da mi na lep nacin objasni kako i sta i zasto je to uradio? Ako ima Miljan Jovic POV neka postavi kada smo bili u vladi kao dokaz dodatan ako treba? Cak sam dobila blacklistu na 23 dana koliko sam videla nisam sigurna tacno sada. Samo bih volela da mi se skine ta blacklista svakako necu raditi u SAHP kod njega.
Last edited: