cao diegoJesi realan da lika iz fama kacis?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!cao diegoJesi realan da lika iz fama kacis?
evo ga ovaj dukiMojj brat ima illegalne servere
zamisli znas se sa nekim dugo god i on to napraviJesi realan da lika iz fama kacis?
Cist offtopic a za tebe namamo sta puno reci da si majmun izgledas ko kurac neznas ni da pricas kako treba mucas neki kurac zato sto te tata tuko pa si piso u gace goblinuDete imas 11 godina mozda manje neznam izgledas kao goblin brate smiri se smiri hormone maloo.Free Ogisa Miljev
Pa kad nezna gramatiku masi svako slovo koda negleda sta pisenije ni vredjao napiso je grqand sto nije grand
dete smiri se 5raz si npcuPa kad nezna gramatiku masi svako slovo koda negleda sta pise
a ni baki nije bolji visok je metar i pikavac ili sumska jagodaCist offtopic a za tebe namamo sta puno reci da si majmun izgledas ko kurac neznas ni da pricas kako treba mucas neki kurac zato sto te tata tuko pa si piso u gace goblinu
Ovoga malog rizba deriste stvarno treba kazniti jer ne zna da igra igricu kid mali
Ojcao diego
Pitam li se ko jw goga ubio u geto i robaoOvoga malog rizba deriste stvarno treba kazniti jer ne zna da igra igricu kid mali
a daj necu vise(Pitam li se ko jw goga ubio u geto i robao
Ja sam okacio ovog jer me vredjao i kurcioTakvi ljudi koji kace na forum ovakve stvari su najveće gnjide u rl