3 clana porodice pucaju na mene bez brojanja . Za ovako nesto je potrebno pod hitno skinuti neformalnu jer masovno krse pravila igre.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!A de ti meni reci kako ti znas da ja nisam bio na duznosti? FIB agent ide undercover, jel mozda mozes svariti informaciju da sam mozda isao na kanabis tu u tom trenutku?Takodje ID 55017 nije bio na radnom zadatku nego koristi svoju drzavnu moc da bi se zastitio od ove kazne koja treba da mu usledi za G.P 6.15 samo je stavio pancir odjednom od fbi i on sad kao radi. E pa ide ovo kod Muje i Abrahama ako ne bude kaznjen. Necu da kom vise.
Poslednji put kazem da se kaznjavaju OFF TOPIC komentari
direktno kod muje i abrahama pa da li je moguce ady sada si usro motkuNije to nikakav sum to je zvuk okoline. Svako mi je do sad prihvatao zalbe sve se cujeee. Ovo nema smisla sta se radi zalicu se direktno na vas kod muje i abrahama za ovakvo ponasanje “ Ady Benz “
Ajd da on nema pov pa mozda bi ti covjek I povjerovo, ALI COVJECE LIK IMA POV GDJE TI JE BROJAO HALOOOO...Admini moze da provere sve moje prethodne zalbe i videce da se nije niko nikad zalio na moje pov-e… i da se uvek cuje kad mi neko broji ovaj nije brojao i tjt.
SVAKI NAREDNI OF-TOPIC DA BUDE KAZNJEN
pa i ti si takodjer stavio pancir na sebe od LSPD ako se nevaram AHAHAHAHAHTakodje ID 55017 nije bio na radnom zadatku nego koristi svoju drzavnu moc da bi se zastitio od ove kazne koja treba da mu usledi za G.P 6.15 samo je stavio pancir odjednom od fbi i on sad kao radi. E pa ide ovo kod Muje i Abrahama ako ne bude kaznjen. Necu da kom vise.