Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53545
Players nickname
Misko Black
Suspect ID
55017,34192,51829
Date of violation
Jul 16, 2024
Time of violation
22:02
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=1uN-dESJYR8&ab_channel=MilosSentic

Neca Kollacic

Player
Player
GP 6.15 se zna koje je pravilo ocigledno ti to pravilo ne znas on ti je brojao plus ne snimas sve slojeve, a i on ti se ne cuje na videu po meni je ovaj pov ne dovoljan jer se ne cuje igrac koji mu je brojao, zamolio bih admina da trazi pov gdje se cuje igrac koji mu je brojao plus radis PG vozis sa curvetom 120 po kamenolomu plus familija cicmicovci a jedan je pucao...

Eldar Sicario

Leader
Leader
Opet djecacic kaci u nadi da cu zaboravit da postavim svoj pov lmao
Pov kad je uperio pistolj u mene (Prijetnja sluzbenom licu, huliganizam)
POV kad mu ja brojim da izadje iz auta da ga provjerim jer mi je uperio pistolj u mene i gdje se vidi da se vraca konstantno tako da ga kaznite za Baiting
Vise srece drugi put djecace <3

Senticmilos45

Player
Player
Svaki offtopic komentar da bude kaznjen vise a ne ova bahata i bezobrazna familija cicmicovci da se stiti. A ovaj bolje da cuti kad je slep,svi slojevi se vide snimam GRAFICKOM , da prestane da laprda ovde a takodje se sve cuje kad neko meni nesto prica slobodno pogledajte na youtube moje prethodne zalbe i videcete da se drugi igraci cuju

Senticmilos45

Player
Player
Takodje ID 55017 nije bio na radnom zadatku nego koristi svoju drzavnu moc da bi se zastitio od ove kazne koja treba da mu usledi za G.P 6.15 samo je stavio pancir odjednom od fbi i on sad kao radi. E pa ide ovo kod Muje i Abrahama ako ne bude kaznjen. Necu da kom vise.

Eldar Sicario

Leader
Leader
Takodje ID 55017 nije bio na radnom zadatku nego koristi svoju drzavnu moc da bi se zastitio od ove kazne koja treba da mu usledi za G.P 6.15 samo je stavio pancir odjednom od fbi i on sad kao radi. E pa ide ovo kod Muje i Abrahama ako ne bude kaznjen. Necu da kom vise.
A de ti meni reci kako ti znas da ja nisam bio na duznosti? FIB agent ide undercover, jel mozda mozes svariti informaciju da sam mozda isao na kanabis tu u tom trenutku?

Ady Benz

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
-Dostavi pov na kom se zvuk lijepo čuje bez tog šum-a-
-rok 16h-

Neca Kollacic

Player
Player
Admini moze da provere sve moje prethodne zalbe i videce da se nije niko nikad zalio na moje pov-e… i da se uvek cuje kad mi neko broji ovaj nije brojao i tjt.
SVAKI NAREDNI OF-TOPIC DA BUDE KAZNJEN
Ajd da on nema pov pa mozda bi ti covjek I povjerovo, ALI COVJECE LIK IMA POV GDJE TI JE BROJAO HALOOOO...

Tarcii LaMoreno

Player
Player
Ti brt moj nemas prvo straha za zivot iako stoje 3 covjeka s puskama ispred tebe ti i dalje imas muda da se vratis nazad i kazes dobro dobro vidimo se. Ja da sam na tvom mjestu ja bi ovo povukao jer ocigldeno ti ovdje sam sebe kacis a ne Fam Cicmicovci
Za tvoje dobro ti govorim

Tarcii LaMoreno

Player
Player
pa i ti si takodjer stavio pancir na sebe od LSPD ako se nevaram AHAHAHAHAH

Status
Not open for further replies.
Top Bottom