Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
13852
Players nickname
Petar_Ruiz
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 4, 2022
Time of violation
17:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Me8mFCgAE0w

Petra Loco

Player
Player
Napali smo porodicu Sinners na događaju sfere. Ja sam ostao na rubu zone kako bih scoutao i ušao u zadnjoj minutu eventa. Međutim porodica Sinners je došla i ubila me više puta pred samom zonom. Sve imate priloženo u POV.

Dokaz 1:
Dokaz 2:

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Nisi ni bio na event u sferi vas je bilo 8 tako da nemoj da lažeš administraciju , ti si uradio Nrl ja ću tebe reportati nikakav problem.

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Nisi ni bio na event u sferi vas je bilo 8 tako da nemoj da lažeš administraciju , ti si uradio Nrl ja ću tebe reportati nikakav problem.
Ustvari nema potrebe da kačim pov sam si sebe okačio kako radiš NRL , a i šta da me pitate mi skaute ne koristimo jedino ja dodjem uvek i sprdam mike lovella i tjt.

Petra Loco

Player
Player
Ovo prijatelju nema veze sa NRL-om, već sam se vraćao na OOC event i to se može vidjeti na videu.
Međutim zahvaljujući Vama, nisam uspio ući u zonu upravo iz razloga jer ste me ubili dva puta zaredom. Te nakon drugog puta je ušla druga osoba iz porodice jer nisam mogao stići ući u zonu na vrijeme.

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Ovo prijatelju nema veze sa NRL-om, već sam se vraćao na OOC event i to se može vidjeti na videu.
Međutim zahvaljujući Vama, nisam uspio ući u zonu upravo iz razloga jer ste me ubili dva puta zaredom. Te nakon drugog puta je ušla druga osoba iz porodice jer nisam mogao stići ući u zonu na vrijeme.
Druže vrteo si se tuda nonstop i prošao si kroz sferu 5 puta , a kako si prošao ??? Tako što vas je 8 bilo unutra i nisi mogao da udješ. Ne laži administraciju bezveze.

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Laganje administracije? Centar grada, ubijas NE NA SVOM POSJEDU = RDM prije OOC eventa. Nadam se da ce admin donijeti ispravnu odluku, Sportski pozdrav!
Prodao nam regroup golf teren naš je posed sad , ako oćete na partiju golfa vi zovite.

Mike Grand

Player
Player
Nije zabranjeno al kad mu kažem da napusti naš posed ima da ga napusti. Prodao nam Alex golf teren reko smorio ih golf prelaze na fudbal tako da ...
ti ces na kraju sam sebe uvjeriti da je vas posjed hahaha, nadam se da razumijes da je ovo laganje administracije kako bi izvukao situaciju u svoju korist.

Stameni031

Got yourself a gun
Player
ti ces na kraju sam sebe uvjeriti da je vas posjed hahaha, nadam se da razumijes da je ovo laganje administracije kako bi izvukao situaciju u svoju korist.
Oš Alexa da zovem da ti ugovor pokaže , golf teren je naš , a koji je ovaj batica što kaže da me zna i da sam toksik jer ja ne znam ni jednog zampaša sem mike lovella.

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Ne izvlačim ja ništa u svoju korist admini odlučuju svakako , ja ti kažem ja sam uradio rdm dobijam 120min tvoj čovek je uradio nrl i dobija warn kraj priče.

Miki_Moncler

Player
Player
Ne izvlačim ja ništa u svoju korist admini odlučuju svakako , ja ti kažem ja sam uradio rdm dobijam 120min tvoj čovek je uradio nrl i dobija warn kraj priče.
kakav crni demorgan za rdm?
Ubio si covjeka prije ooc eventa, ide ti warn.
Ljubi brat❤️

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Ljubi brat❤️
Ok ljubi te brat , samo što taj čovek nije mogao da udje na ooc event jer vas je već 8 bilo unutra. A i warn ko warn 7 dana pa prodje. Nisam ni u jednoj org hteo sam kod Alekse da čuvam kapiju malo mozak da odmorim.

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Ljubi brat❤️
Koji je ovaj što me zna kaže jedini sinner kog znam i baš je toksičan, otkud on mene zna kad ja njega ne znam. Im popular boyzzz

Mehmed Kaan

Player
Player
Napali smo porodicu Sinners na događaju sfere. Ja sam ostao na rubu zone kako bih scoutao i ušao u zadnjoj minutu eventa. Međutim porodica Sinners je došla i ubila me više puta pred samom zonom. Sve imate priloženo u POV.

Dokaz 1:
Dokaz 2:
Zamolio bih da se igrac kazni za nlr i takodje sto kaze da je cekao da udje na event nije tacno ako treba prilozicu snimak gde ih je bilo 8 u krugu sto je masimalan broj

Status
Not open for further replies.
Top Bottom